A negyedik hetét tapossa szerdától a Warzone Season 5. A korábbi szezonok tapasztalatai alapján már csak napok kérdése és jön a Reloaded.

2023.08.24. – Bár érzésre a Warzone ötödik szezonja még csak most debütált, valójában már a negyedik hetet kezdjük meg. Éppen ezért minden jel arra utal, hogy jövő héten debütálhat a szokásos, Reloaded frissítés. A csomag annyi újdonságot nem hoz, mint a szezont startoltató frissítések, ám így is bőven lesz mit kiélveznünk a Season 6 érkezéséig. Várhatóan a hatodik szezon lesz az utolsó a Modern Warfare III integráció előtt, ám a hivatalos megerősítésre még azért várnunk kell. No, de nézzük is, hogy mi várhat ránk a Season 5 Reloadedben.

Ekkor érkezhet a Warzone Season 5 Reloaded

Ha a fejlesztők nem szakítják meg az elmúlt hónapok, sőt évek szokásait, akkor kifejezetten konkrét elképzelésünk lehet a frissítés érkezésével kapcsolatban. A Warzone Season 5 Reloaded nagy eséllyel augusztus 30-án, jövő szerdán érkezhet meg az éles szerverekre. Az időpont sem lesz váratlan, a szokásos 18:00 és 19:00 közötti idősávot lesz majd érdemes figyelgetni. Szintén borítékolható, hogy a konzolos játékosok pár órával 18:00 előtt már elő is tölthetik az újdonságokat.

Új Resurgence mód

Fort Resurgence - Warzone

Fort Resurgence – Warzone

Jelenleg Vondel és Ashika szigete cserélgeti egymást a Resurgence módok rotációjában. A Reloaded frissítés azonban egy új pályát is magával hoz, mely valójában nem is annyira új. A Fort Resurgence módban Al Mazrah egy kiszakított területével találkozhatunk majd. Al Bagra Fortress-t és az azt körülvevő épületeket kerítették el a fejlesztők.

Lara Croft

A PlayStation Blog hivatalos bejegyzést szentelt az új szezonnak még augusztus elején. Ebben kotyogták el, hogy az ikonikus videojáték-karakter Modern Warfare II és Warzone címekben is megvásárolható lesz majd. Árcédulát, bővebb információt nem árultak el, ám, ha a korábbi csomagokból indulunk ki, akkor 2400 CP-s összegre készülhetünk majd.

Új fegyverek

A Carrack .300 és az FR Avancver a szezon elején mutatkozott be. Pár napja pedig az M13C-t szerezhették meg a játékosok az új esemény keretein belül. A fejlesztők azonban elárulták, hogy további finomságokra is készülhetnek majd a játékosok. A pontos neveik nem kerültek napvilágra, azt azonban tudhatjuk, hogy SMG, Pisztoly és egy Pickaxe melee fegyver színesíti majd a felhozatalt.

Kozmetikai tárgyak

21 Savage - Warzone

21 Savage – Warzone

A fejlesztők természetesen betáraznak a szezon második felére is. Adósak még a korábban bejelentett 21 Savage skinnel is, de természetesen kollaborációktól mentes csomagok is érkeznek majd. Ezek megjelenési listáját várhatóan a jövő hét második felében megismerhetjük, így nem kell kapkodnunk az esetleges CP vásárlással.

A fejlesztők érezhetően kevesebb újdonságot jelentettek be a Reloaded módhoz, mint amit korábban megszokhattunk. Könnyen lehet, hogy a hivatalos, Reloaded leleplező bejegyzésben többet is elárulnak majd, ám az sem elképzelhetetlen, hogy már a hatodik szezonra gyúrnak. Egy biztos: pár nap és kiderül minden.

John Wick lennél? – Ezek most a Warzone legjobb Akimbo összeállításai

×