Egy egészen különleges kalandjátékra csaphatunk le teljesen ingyen a CD Projekt RED digitális játékáruházának születésnapja alkalmából.

2023.09.24. – 15. születésnapját tölti épp a Good Old Games, vagy ahogyan a legtöbben ismerik: a GoG. A lengyel digitális bolt ezt ünnepelvén egy hatalmas akciózásba kezdett, amely keretében több mint 900 remek játékra csaphatunk le az átlagosnál jelentősen karcsúbb áron. Érdemes is körülnézni, mert néhány gyöngyszemet és kult-klasszikust fillérekért vihetünk, mint a:

De nem csak a brutális leárazás miatt érdemes elnézni a GoG házibulijába. A lengyelek pityókás ünnepi hangulatukban ugyanis úgy döntöttek, hogy egy ajándékozás-sorozatot is elindítanak, azaz míg tart a buli, addig ingyen játékokkal örvendeztetnek meg tulajdonképpen mindenkit és bárkit. Egyet legalábbis egész biztosan hazavihetünk, és biza’ érdemes is lesz!

De nem árt hozzá sietni, mert a The Night of the Rabbit csak szeptember 25. 15:00-ig lesz ingyen.

Aki viszont addig a játéktárához adja, a továbbiakban bármikor letöltheti magának, amikor csak akarja, vagy amikor lesz rá ideje. A csodálatos kézzel rajzolt és festett látványvilággal megáldott kicsit melankolikus, szomorkás felnövéstörténetet elmesélő point & click kalandjáték körülbelül 20 órás utazásra invitál a nyúl varázslatos világba röpítő odújába, ahol a fiatal Jerry-t irányítva kell megismernünk és megsegítenünk az erdő lakóit.

A The Night of the Rabbit egy egészen kiváló kalandjáték, amiért általában közel 8000 forintot szoktak elkérni.

A GoG akciójában elveszve azért emellett sem érdemes elmenni:

16 fantasztikus játékra vetheted rá magad teljesen INGYEN a Steamen

×