A Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone hatodik szezonjára már csak pár napot kell várnunk. A közösség azonban máris aggódik.

2023.09.24. -Nyakunkon a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II utolsó közös szezonja. A Warzone rajongóknak nem kell aggódnia, hiszen a battle royale kliens életciklusa tovább folytatódik majd. A multiplayer mód fanatikusainak azonban szinte kötelező lesz továbbugrania az idei, Modern Warfare III játékra. Szerencsére a fejlesztők ebben több segítséget is adnak, sőt, a megvásárolt skineket is megtarthatják a játékosok. A Season 6 egyértelműen a Halloween tematikára épít, mely a játékmódokban és a kozmetikai tárgyakban is megmutatkozik majd.

A Call of Duty fejlesztői a Season 3-at megelőzően bejelentették, hogy megszüntetik az addig Battle Pass Bundle néven hívott csomagot. Az újdonság a BlackCell nevet kapta. A legfontosabb eltérés az, hogy csak és kizárólag valódi pénzért lehet megvásárolni, többé nem opció a CP-s fizetés. A játékosok egy része elítélte a kiadót, míg mások reménykedtek, hogy ennek köszönhetően valóban prémium skineket kaphatnak. A Season 5 felhozatala kifejezetten kellemes volt, az elmúlt napokban pedig a Season 6 BlackCell Operatoráról is érkeztek információk.

Pay to Win lenne a BlackCell új Call of Duty Operatora?

ModernWarzone hívta fel a COD rajongók figyelmét az egyik blogbejegyzésben használt szövegre. A Warzone és MW II fejlesztői a rengeteg kollaborációs skin mellett saját tartalmakkal is készülnek. A BlackCell skin is Valeria Operatorra épít, a neve pedig egyszerűen csak V4L3RIA leszEz eddig szép és jó, ám a leírása már egy fokkal aggasztóbb.

Call of Duty - Valeria

Call of Duty – Valeria

A designerek félig átlátszó bőrrel ruházták fel a skint, de a robotos voice line-ok sem maradtak el. Tényleg remekül hangzik, ám a fogadtatás nem volt túl pozitív. A kommentelők szerint ez az effekt sokat segíthet majd abban, hogy gyakorlatilag Pay-To-Win skinként viselkedjen V4L3RIA. Az átlátszó bőrnek köszönhetően jobban beleolvadhat a környezetébe, melynek köszönhetően nehezebben lehet majd kiszúrni. Teljesen valós eshetőség lehet ez, elég csak Rose problémáira gondolni az előző kliensben. Remélhetőleg a fejlesztők figyeltek erre és nem kell az első hetekben javítást alkalmazni.

Napokon belül indul a Call of Duty béta – Íme a fontos dátumok

×