A Call of Duty játékok életében az őszi időszak mindig kiemelt szerepet tölt be. Az október ezúttal kifejezetten izgalmas lehet.

2023.09.23. – A Warzone és Modern Warfare II hatodik szezonja jövő hét szerdán startol el. Ezúttal kifejezetten kellemes ünnepi időszakra készülhetnek a játékosok, a fejlesztők nem sokat pihentek az elmúlt időszakban. A Halloween szelleme átjárja a DMZ, Warzone és Modern Warfare II módokat is. A kozmetikai tárgyakat illetően sem érkezett panasz, ahogy bizony az új fegyverek is jónak tűnnek első ránézésre. Az sem titok azonban, hogy a Call of Duty fejlesztői valójában már nem erre a kliensre gyúrnak.

A hatodik lehet az utolsó közös Warzone és Modern Warfare II szezon, hiszen nyakunkon a Modern Warfare III. A pletykák alapján azok első, közös szezonja valamikor december elején startolhat majd el. Ez első olvasatra nem túl biztató, ám az Activision gondoskodik arról, hogy ne unatkozzanak a játékosok. A tegnapi blogbejegyzésük végén fel is vezették, hogy milyen dátumokra készülhetnek a Call of Duty rajongók az elkövetkezendő hetekben.

Ez vár a Call of Duty rajongókra az elkövetkezendő másfél hónapban

A legfontosabb dátumok:

  • Szeptember 27. – A hatodik szezon kezdete
  • Október 5. – A COD Next esemény, melyen rengeteg újdonságot lepleznek még le a fejlesztők
  • Október 6. – 16. – Ekkor startol a MW III bétája, az első héten PlayStation exkluzív lesz, aztán teljesen multiplatform
  • Október 17. – Ekkor kezdődik a The Haunting esemény Warzone-ban és Modern Warfare II-ben
  • November 2. – Az előrendelők ettől a naptól kezdődően hozzáférnek a Modern Warfare III kampányához
  • November 10. – Hivatalosan is kezdetét veszi az új éra, elstartol a Modern Warfare III

Jól látható, hogy a Warzone újdonságok nem szerepelnek a későbbi dátumoknál, nagy eséllyel a COD Next eseményen adnak az integrációról bővebb tájékoztatást.

Akárki vagy, a Dolce & Gabbana RGB gamer széket nem kapod meg

×