A Ubisoft lazán bejelentette, hogy a Massive Entertainment dolgozik a Tom Clancy’s The Division 3 fejlesztésén. Most örülünk?

2023.09.22 – Őszinte történet következik. Sok barátomat köszönhetem a The Division első részének, sőt nekik pedig azt, hogy most itt dolgozhatok a Leet-nél. Tehát ha úgy vesszük, a The Division segített hozzá ehhez a munkához. Amikor 2015-ben megjelent, hosszú éjszakákon át, hajnalokig játszottam, a Dark Zone-ban pedig rendszeresen összefutottam magyarokkal. A játékban sok ezer órám van, így örültem amikor bejelentették a 2-t. Annak viszont nem volt rám akkora hatása, de a játék elképesztően sok frissítést és kiegészítőt élt meg. Szóval bár én már leszoktam róla, a játék igenis népszerű.

Így a rajongók most örülhetnek, hiszen a Ubisoft egy laza posztban bejelentette, hogy érkezik a folytatás. Aki esetleg nem ismerné, a játék egy poszt-apokaliptikus Amerikában játszódik, miután a dollárinfluenza nevű vírusjárvány – a himlő ember által létrehozott mutációja – kiirtja a lakosság nagy részét. Először New Yorkban, majd Washington DC-ben. A játék azért is nagyon jó, mert egyedül és csapatban is lehet játszani, jó a történet, szép a környezet, és kiváló MMORPG élményt nyújt looter-shooter környezetben.

Annak ellenére, hogy néhány szivárogtató az év elején azt állította, hogy a 3 nincs tervben, úgy tűnik, ez nem így van. Meglehetősen csendes módon megerősítették a franchise harmadik fő játékának fejlesztését.

The Division 3

Julian Gerighty veszi át a Massive Entertainmentnél a The Division márka executive producerének szerepét. Ő a Star Wars Outlaws kreatív igazgatója volt, de mostantól a harmadik részen, valamint annak univerzumában játszódó más játékokon dolgozik majd.

A The Division 3 bejelentése egyébként gyorsan trend lett az X-en és más közösségi oldalakon. A Ubisoft közleményében említett további projektek között szerepel a The Division Heartland című ingyenes spin-off túlélő shooter, valamint a The Division Resurgence mobiljáték is. Sőt, talán a régóta pletykált filmadaptáció is elkészülhet. A rossz hír az, hogy a játék készülésén kívül egyelőre semmi mást nem tudni róla.

Ezt láttad?

Bekerült a gépbe az i9-13900K processzor, csak a chip hiányzott belőle

×