A Rockstar előfizetős szolgáltatása, a GTA+ hamarosan új lehetőségekkel várja azokat, akik hajlandók havi szinten fizetni a játékért.

2023.09.22. – Manapság már nagyon divatosnak számítanak a feliratkozást igénylő szolgáltatások. A streaming platformok egy az egyben így termelnek pénzt. A Netflix, Disney+ és hasonlók havonta csippentenek le pénzt a számlánkról, így tartják fenn magukat. A videójátékos piacon is létezik ilyesmi, a Microsoft a Game Pass-szolgáltatást tartja fenn, míg a Sony a PS Plust. Sőt, kevesen tudják, de például a Ubisoftnak és az EA-nek is van saját szolgáltatása, amire elő lehet fizetni.

gta

Forrás: Rockstar Games

S ha már ezeknek a nagyoknak van, a Rockstar sem akart kimaradni a buliból. A GTA+ egy létező előfizetős program, aminek keretein belül speciális játékbeli tartalmakhoz juthatunk hozzá a GTA Onlineban. Spéci autók, saját Showroom, minden, ami extra és ami fényűzés.

Ezért egyébként havonta 6 dollárt kér a Rockstar, ami talán elsőre soknak tűnhet, pláne, ha csak kozmetikai tárgyakat kapunk a pénzünkért, meg pár új kocsit.

Ezért is döntött úgy a Rockstar, hogy felturbózza a csomagot

A Rockstar Games hamarosan kibővíti a GTA+ portfólióját, méghozzá játékokkal. A havidíj mellé immáron nem csak GTA Online tartalmakat lehet majd kapni, hanem limitált ideig hozzáférést pár további GTA-játékhoz.

Most például, ha valaki befizet a Rockstar szolgáltatására, az egyéb GTA+ bónuszok mellé megkapja limitált ideig a Grand Theft Auto: The Trilogyt is.

Ez a trilógia egyébként a GTA 3-at, a Vice Cityt, na meg a legendás San Andreast tartalmazza, méghozzá a nemrégiben megjelent Remastered változatokat. A régi nagy kalandokat tehát felújított grafikával és új lehetőségekkel tolhatják majd végig azok, akik előfizetnek az Onlinet támogató szolgáltatásra.

Kissé esetlennek tűnhet ez a kínálat, de ha feltétlenül játékot szeretnének adni az előfizetések mellé a fejlesztők, sajnos nincsen hatalmas játéktár a hátuk mögött. Pláne nem úgy, hogy már a GTA V is több mint 10 éves játék.

Összességében egyébként lehet őrülni, hiszem a GTA+ szolgáltatás eddig is ennyibe került, ám mostantól legalább valami plusz is jár a pénzünkért. Ez pedig pozitív.

Ezt olvastad már?

Nem vártuk, de a Ubisoft lazán bejelentette a The Division 3-at

×