A hétvégén zajlott a Warzone eddigi legnagyobb, hivatalos eseménye. Kiderült, hogy milyen fegyverekkel vágott neki a győztes csapat.

2023.09.20. – A hétvégén megrendezett, több mint egymillió dolláros World Series of Warzone esemény rengeteg izgalmat tartogatott. Ez volt az első olyan LAN (A Cod Nexteket kivéve), melyen a Warzone játékosok összemérhették tudásukat offline keretek között is. Az Activision a világ minden tájáról a verseny helyszínére, Londonba repítette a játékosokat. A közösség kedvencei mellett „csalónak” kikiáltott párosok is felvonultak, itt volt az idő bizonyítani. A nézők izgalmas meccseket láthattak, hiszen a legjobb Warzone játékosokról beszélünk, ám egy csapat igazán kimagaslott a mezőnyből.

World Series of Warzone

World Series of Warzone

A Team Biffle csapata, azaz Biffle, Shifty, és Sage már a hatodik meccs után bebiztosította győzelmét. 218.2 ponton végeztek, a második csapat 144-et sem érte el. Biffle és csapata szinte már tanították a többieket. Olyan szinten olvasták az egyes rotációkat és uralták a zónákat, hogy a másnak nem sok esélye volt. A zseniális taktika mellett azonban nem mehetünk el a fegyverek mellett sem. Egy ilyen gyors, FPS játékban mint a Warzone minden egyes tizedmásodperc számít, melyet a fegyverek és azok statisztikái tudnak adni. Szerencsére nem kellett sokat várni erre az információra sem, a bajnokok elárulták a siker egyik titkát.

Ezekkel a Warzone fegyverekkel nyerték meg a versenyt

A loadout alapját a Kastov 762 és Lachmann Sub adta. Az utóbbi nem is volt kérdéses, hosszú ideje vezet már minden SMG ranglistát. A Kastov 762 azonban csak az elmúlt hetekben kezdett feltörni. Szerencsére Biffle és csapata hamar felismerte ezt. A trió másik két tagja előszeretettel használta a Signal 50 fegyvert is, szerencsére ebben a formátumban kiválóan feloszthatóak az egyes „szerepek” is. No, de nézzük is a pontos loadoutot:

Kastov 762

  • Barrel: KAS-10 584mm Barrel
  • Muzzle: Sakin Tread-40
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Magazine: 40 Round Mag
  • Optic: SZ Recharge-DX

Lachmann Sub

  • Laser: VLK LZR 7mw
  • Barrel: Lachmann Pulsar
  • Ammunition: 9mm Hollow Point
  • Stock: FT Mobile Stock
  • Magazine: 40 Round Mag

Természetesen ezekkel a Warzone fegyverekkel nem leszünk azonnal győztesek, ám kiváló alapot adhatnak egy-egy győzelemre. Remélhetőleg hamarosan a feljebb említett Signal 50 loadout is napvilágra kerülhet, hogy teljes legyen a kép.

Borító: YouTube

Tényleg jön egy ütős képregény-karakter a Warzone 2-be, így néz majd ki

×