Amber Heard szerepeltetése az új Aquaman 2-ben finoman szólva nem tetszik az embereknek. Akik persze ennek hangot is adnak.

2023.09.20. – Eddig sem volt kényelmes helyzetben a DC, de egy nemrégiben hozott döntés miatt ez a helyzet csak fokozódni látszik. A The Flash kapcsán már egyszer belekeveredett egy felháborodás-cunamiba a képregényes óriás, ám Ezra Miller balhéi fölött nagy nehezen szemet tudott hunyni a nagyérdemű. Legalábbis az interneten, ugyanis maga a film hatalmasat bukott. Olyannyira, hogy a Warner Bros.-é így a legnagyobb anyagi bukás, amit szuperhős-film valaha okozott.

Ebbe természetesen beleszámít a Miller-botrány, de tovább fokozta az érdektelenségét az egésznek, hogy a DCU alapjaiban fog megváltozni a közeljövőben. James Gunn (A Galaxis Őrzői, Az Öngyilkos Osztag) kapta meg a stafétát, mint a DC filmes univerzumának vezetője, ő pedig úgy döntött, hogy mindent nulláról kezd. A közkedveltnek nehezen mondható korábbi filmeket behinti sóval, a saját víziójával pedig felépít egy újat. Ez persze azoknak fáj csak igazán, akik kedvelték Hanry Cavill Supermanét, Ben Affleck Batmanjét, vagy éppen Gal Gadot Csodanőjét. Első kettő biztosan nem tér már vissza, míg Gal Gadot szerepeltetése továbbra is kérdés.

Mocsárember 2

Egy ilyen pusztítás véghírnöke lesz Aquaman második szóló filmje, az Aquaman 2, ami nagy valószínűséggel pontosan ugyan olyan sorsra számíthat, mint a The Flash. Egy teljesen érdektelen DCU film, ami már semmi hatással nem lesz a soron következő filmekre, s még csak az sem biztos, hogy Momoa valaha újra visszatér, mint Arthur Curry.

dc

És ha DC, akkor ugye botrányok is rontanak egy-egy film megítélésén. Az Aquaman 2-ben, mint újonnan kiderül mégiscsak szerepet kap Amber Heard karaktere. Mera kulcsszereplője volt az első résznek, így érthető volt, hogy a másodikban is ott lesz „szeretett” Aquamenünk oldalán. Ám útközben a Heard-Depp-botrány erőteljesen rossz színben tűntette fel a színésznőt, aki így nemhogy munkára alig számíthat a jövőben, Hollywoodból is elbujdosott szégyenében. Viszont mindennek ellenére, a Warner Bros. úgy döntött, továbbra is benne hagyják a filmben Mera karakterét, ám „csökkentett képernyőidőt kap”. Sőt, olyan nyilatkozatot is lehetett olvasni, miszerint eredetileg is ez volt a terv! Na persze…

Viszont ez nem mindenkinek tetszik, az interneten már komoly rajongócsoportok jelentették be, hogy ha Amber Heard benne lesz a filmben, ők bizony egy fillért sem fizetnek a jegyekért.

 

Az X-szé átnevezett Twitteren mostanra trending hashtag lett a „#BoycottAquaman2”, ami azt jelzi, hogy bizony nagyon sokan egyetértenek a mozgalommal.

Valószínűleg már James Gunn is tűkön ülve várja, hogy ezt az égő szemetesládát maga mögött hagyja és végre tiszta lappal elkezdhesse saját filmes univerzumát.

Ezt olvastad már?

Ritkábbak, mint a jeti – 5, szinte sosem látott gaming eszköz

×