A Superman: Legacy színészgárdája lassan teljessé válik: a főszereplő és párja, Lois Lane karakterére meg is találták az új arcokat.

Nemrég osztottuk meg, hogy a teljes újraindításra előtt álló DC filmes univerzumban lassan lezárul a sorcsere a színészek között. Superman eddigi megformálójáról, Henry Cavillről kb. fél éve derült ki, hogy a Vaják mellett a DC filmjeiből is kiszáll, hogy egy nagyszabású Warhammer projektre koncentráljon.

Forrás: DC

De ki veszi át a helyét?

A karizmatikus színészt nehéz pótolni, de James Gunn író-rendező és Peter Safran DC atyaúristen gőzerővel válogatott, mígnem 3-3 arcra szűkítette a Clark Kent és Lois Lane szerepére pályázók körét. A The Hollywood Reporter megírta, hogy a végső kiválasztottak is megvannak:

David Corenswet

Forrás: Popbuzz

A 29 éves amerikai színész eddig a Miénk a város című minisorozattal és A politikussal szerzett ismertséget – ezeket leszámítva kisebb epizódszerepek jutottak neki, főleg sorozatokban, illetve játszott a tavalyi Pearl című horrorban.

Rachel Brosnahan

Forrás: Wikibio

Nos, a bájos 33 éves színésznő esetében nagypályásról beszélhetünk. Ő többet kockáztat a Superman franchise-szal, mint Corenswet, hiszen a karrierje így is szépen csillog. Filmes (Patriots Day, A küldönc) remeklések, illetve olyan rövidebb-hosszabb sorozatszerepek vannak a háta mögött, mint a Blacklist, a Kártyavár és A káprázatos Mrs. Maisel, amiben már főszereplő, és Emmy-díjat is nyert vele.

Henry Cavill pedig elegánsan továbbáll:

Henry Cavill nem lesz Superman, de a Warhammer 40.000 sorozat főszereplője igen

×