Friss bejegyzésben foglalja össze A galaxis őrzői sztárja, hogy milyen jól érezte magát nálunk. Ezt a filmet forgatta Budapesten.

2023.09.19. – Dave Bautista a The Killer’s Game című akcióvígjátékot forgatta nálunk, és láthatóan kiélvezte Budapest tereit, nevezetességeit és edzőtermeit. A filmsztár „From #Budapest With #Love” leírással tett közzé videó és fotómontázst a magyarországi napjairól.

Korábbi kép, A galaxis őrzői forgatásáról. Fotó: Dave Bautista Facebook-oldala

A bejátszások között látható, hogy járt a Ferenciek terén, a Parlamentnél, az Operaházban is. Alighanem lenyűgözte a Lánchíd ideiglenes LEGO oroszlánja, a rakpart, a kilátás a házból, ahol lakott és az egyik budapesti konditerem, ahol szintén megfordult. Utóbbinak tett is egy jó nagy szívességet azzal, hogy belepakolta a videóba a logót. Biztos finomak voltak a tömegnövelők.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Bautista (@davebautista) által megosztott bejegyzés

Magyarország szerencsére továbbra is kedvelt célpontja hollywoodi filmforgatásoknak, így nem Bautista az egyetlen, aki mostanában feltűnést keltett hazánkban. Az Index nemrég elcsípett pár fotót Paul Ruddról (Hangya) és Jenna Ortegáról (Wednesday), amint egy balatonboglári vendéglőben várják az ebédjüket. A két sztár a Death of a Unicornt forgatja nálunk.

Amúgy a közelmúltban is sok nagyszabású produkció készült az országban – egy részük ráadásul videojáték-adaptáció. A The Witcher után itt járt például a Halo stábja, akik a Korda Stúdióban forgattak, de aztán le kellett állniuk a COVID miatt. Később visszatértek befejezni a munkát, de maga a sorozat sajnos nem aratott osztatlan sikert (Metacritic 61). Talán a második évad jobban muzsikál majd.

Szintén hazánkban forgott a Borderlands című film, ami ugyan dobozba került 2021 nyarán, még mindig nem került mozikba. Ez sajnos semmi jót nem jelent, de rendületlenül bízunk Eli Roth rendezőben (Motel) és a neves szereplőgárdában (Ariana Greenblatt, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black). A pótforgatásokat egyébként úgy tudni, hogy már a Deadpool készítője, Tim Miller dirigálja, és a The Wrap szerint 2024-ben mutathatják be.

Bautista meg lassan kiheveri A galaxis őrzői filmek fáradalmait (és rádordítja a Mortal Kombat 1-et is), és teljesen átadja magát új projekteknek. A The Killer’s Game, aminek egyes jeleneteit a nyár közepe óta vettek fel nálunk, valamikor 2024-ben kerülhet mozikba. Drax megformálóján kívül olyan színészek lesznek láthatók benne, mint Sofia Boutella, Ben Kingsley és Ice Cube. A sztori szerint Bautista egy kiégett bérgyilkost alakít, aki új célt talál az életének, amikor kiderül, hogy a barátnője (Boutella) terhes. Ahhoz viszont, hogy nyugodt családi életet élhessenek, még át kell menekülniük fél Európán az őket üldöző múlt elől.

Filmbeli partnere még jobb dolgokba fogott:

Zack Snyder bekeményít: netflixes sci-fijéhez rögtön videojáték is érkezik

×