A filmrendező egy podcastban kotyogta el, hogy a kifejezetten Netflixre készülő űroperájára rögtön ráépítenek egy hatalmas game-et is.

A korábban a 300-at, a Watchment és a Justice League-et rendező Zack Snyder elárulta, hogy a készülő Rebel Moon című sci-fijéhez érkezni fog egy RPG is, aminek nagyon nem aprózták el a világát. A filmes a The Nerd Queens podcastben vendégeskedett és el is kotyogta, hogy személyesen ő maga is részt vesz a játék fejlesztésében, ami a Netflix egyik legvártabb idei filmjén fog alapulni.

„Az egyetlen dolog, amivel nagyon jól érzem magam – és nem igazán tudom, hogy szabad-e beszélnem róla -, az az RPG, amit csinálunk: szó szerint őrületes, és magával ragadó, intenzív és hatalmas”

– áradozott a készülőfélben lévő játékról Snyder.

Sofia Boutella a Rebel Moon egyik jelenetében. Forrás: Netflix

A rendezőnek hallhatóan nehezére esett visszafognia magát, hogy ne áruljon el túl sokat a játékról, ami állítólag az ő lelkesedésének köszönhetően nőtt egyre nagyobbra. Mint mondta, feldobták neki a lehetőséget, hogy készülhet hozzá egy RPG, de rögtön akkora tervekkel állt elő, hogy óvatosságra intették: vagy szolidabbra veszi a figurát, vagy nevetségesen nagyra kell megcsinálni, viszont az időbe telik. Erre az volt a válasza, hogy

„a nevetségesen nagy éppen jó lesz”.

A játék gyártói arra kérték, hogy részletesen magyarázza el nekik annak az univerzumnak a működését, amit kitalált a Rebel Moonhoz. Snyder hozzátette: a játék „egy teljesen felépített univerzumot fog kínálni, és tényleg szórakoztató lesz”.

A Rebel Moon-t Snyder rendezi, a főszerepekben Sofia Boutella (A múmia), Djimon Hounsou (Blood Diamond) és Ed Skrein (Trónok harca) lesz látható, kizárólag a Netflixen, 2023. december 22-től. Az epikus űroperaként emlegetett projekthez tehát nagyszabású RPG is készül, ami komoly lépés az eddig zömmel csak mobiljátékokkal jelentkező streaming szolgáltató számára. Reméljük megugorják!

Jó az új irány, mert ezen a fronton gondok vannak:

Működnek még a képregényfilmek, vagy elegünk van a szuperhősökből?

 

×