A Warzone leakerek és játékosok találtak egy kiskaput az elmúlt napokban. Úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek ez sem tetszik.

2023.09.18. – A Warzone 2020-as megjelenésekor egy igazán ikonikus pályát hozott magával. Verdansk hamar a játékosok szívébe lopta magát, azóta is nehezen akarják elengedni. Rengeteg pályaváltást megért már a Call of Duty battle royale módja, de sok, időközben más címre váltott rajongó a mai napig visszatérne a játékhoz, ha az eredeti térképen zajlanának az összecsapások. A Warzone Mobile alkotói nem véletlenül Verdansk helyszínével szeretnék elstartoltatni a játék mobilos változatát, hiszen elképesztő mennyiségű új felhasználót hozhat ez magával. Sőt, a játékosok időközben arra is megoldást találtak, hogy miként tudnának játszani az ikonikus pályával akár számítógépen is.

Jelen pillanatban két módon lehet Verdansk pályáin harcolni. Az egyik a fentebb említett Warzone Mobile béta verziója, melynek végleges megjelenését valamikor november környékére várhatjuk. Létezik azonban egy másik módszer is, mely a Modern Warfare (2019) offline módját hívja segítségül. A megoldás már a hazai Facebook csoportokban is felbukkant, a Warzone leakerek a korai fájlokhoz  illegális eléréseket is biztosítottak a közösség számára.

Az Activision nem kíméli a Warzone felhasználókat és a leakereket

A fenti módszerhez tehát olyan, régi játékfájlok kellenek, melyek még teljes egészében tartalmazzák Verdansk pályáját. Verdansk alap esetben nem található már meg a felhasználók gépein, hiszen egy-egy frissítés után törlődnek a korábbi fájlok. Sokak szerencséjére azonban a leakerek közül többen is lementették ezeket annak idején. A fájlok letöltése és néhány fejlesztői parancs kiadása után a játékosok privát meccseket hozhattak létre az ikonikus helyszínen. 

A jelek alapján az Activision megelégelte a dolgot, az egyik Warzone leaker már meg is kapta a hivatalos felszólítást. Ebben leírják, hogy tudomásuk van a történtekről és erősen azt javasolják a jogi következmények elkerülésének érdekében, hogy a fentebb részletezett tevékenységet fejezzék be az érintettek. Az elkövetkezendő napokban pedig még többen számíthatnak hasonló üzenetre, akár azok is, akik csak jófejségből osztották meg a fájlokat és a módszereket. A cég örül, hogy ilyen lelkesek a játékosok egy-egy régi pálya iránt, ám a jogosulatlan használatot nem tolerálják sem most, sem pedig a jövőben. Ennek tudatában érdemes tehát használni, netán promotálni az ilyen módszereket.

Jöhet az éjszakai Warzone pálya? – Különös nyomra bukkantak

 

×