A Warzone rajongók tűkön ülve várják a Halloween időszakát. A fejlesztők ezúttal több finomsággal is készülnek, lehet az egyik le is bukott.

2023.09.14. – A Warzone pályák kifejezetten sokat alakulnak az egyes szezonok során. A fejlesztők mindig igyekeznek kisebb-nagyobb módosításokat eszközölni a kis szigeteken és a nagy mapokon is. Nem véletlenül, hiszen csak így lehet elérni azt, hogy a játékosok ne unjanak rá hamar a helyszínekre. Néha eltűnik egy-egy város, néha pedig egy adott pálya friss változatával találkozhatunk. Utóbbira kiváló példa Verdansk és Verdansk ’84 esete. Aztán persze új helyszínekben sincs hiány, 2-3 szezononként érkezik pálya, legutóbb Vondel tette tiszteletét a játékban.

A Halloween időszaka mindig kiemelten fontos volt a játékok, így a Call of Duty battle royale életében is. A Warzone játékosok éppen ezért tűkön ülve várják az októbert, hogy kiderüljön mivel is készül számukra a fejlesztői brigád. A tavalyi év kifejezetten lelombozó volt, gyakorlatilag semmi nem érkezett a játékba. Ez sem volt nagy meglepetés, hiszen mindenki a Modern Warfare II-re és ezzel együtt a Warzone 2-re várt. A leakek alapján idén ennél jóval többre számíthatunk, ám könnyen lehet, hogy a játék el is árulta magát.

Érkezhet az éjszakai Warzone pálya?

Was this building always lit up? Night mode incoming?
byu/McCloudUK inCODWarzone

A Warzone játékosok arra lettek figyelmesek, hogy több épület textúrája olyan alakot öltött, mely sötét pálya érkezésére utalhat. Ezek csak néhány pillanatra bukkannak fel, de máris elég volt ahhoz, hogy beindítsa a közösség fantáziáját. Jelenleg két lehetőséget tudnak elképzelni a játékosok:

  • A Halloween eseménytől teljesen függetlenül tervben egy éjszakai Warzone pálya érkezése
  • A Halloween esemény alatt élesedik majd egy dedikált mód, melyben szerepet kaphat egy éjszakai Warzone pálya

A második egy fokkal valószínűbbnek tűnik, hiszen a MW III integráció előtt nem biztos, hogy bölcs döntés még egy pályát bedobni. Az éjszakai helyszín gondolata sem idegen a fejlesztőktől, hiszen korábban Verdansk és Rebirth Island esti változata is felbukkant már a játékban. Azt sem lehet kizárni, hogy csupán vizuális bugnak köszönhetjük ezeket a képeket, ám a közösség egyértelműen vágyik az éjszakai lövöldözésekre.

A meccs kimenetele is múlhat rajtuk – Ezek a legjobb Warzone perkek

×