A Warzone Perkek egy ideig limitált személyre szabhatósággal rendelkeztek. Szerencsére a Season 2 óta már ezen sem kell aggódni.

2023.09.14. – Minden Warzone meccs tart valamilyen izgalmat, legyen szó Ranked vagy sima mérkőzésekről. Az összes játékos nyerni szeretne, így a győzelmi esélyeik növelésének érdekében mindent meg is tesznek. A legfontosabb a megfelelő fegyverek kiválasztása lehet, ám a játék ennél sokkal több lehetőséged ad a játékosok kezébe. A másodlagos fegyverekről, a különféle tárgyakról, de a Perk csomagokról sem szabad elfeledkeznünk.

A Warzone 2-ben több szinten is átalakításra kerültek ezek, például csak Season 2 óta lehet csak jobban személyre szabni a Perk összeállításainkat, előtte a fejlesztők által megálmodott kombókkal kellett beérnünk. Ahogy a fegyvereknél, úgy a Perkeknél is előfordulhat, hogy olyan, hogy egy adott szezonban valamelyik túlzott dominanciára is képes a kategória többi eleme felett, ez ellen nem igazán tehetünk semmit. A Season 3 Reloaded frissítése után már a Supply Boxokban és Buy Stationökben is feltűntek ezek a Perk csomagok. Ennek köszönhetően olyan játékosok is profitálhatnak ezekből, akik nem hívták le a Loadout Dropokat. Remek kérdés lehet, hogy melyek most a legütősebb választások a Warzone-ban.

Ezek most a Warzone legjobb perkjei?

Warzone Perkek

Warzone Perkek

Az ítéletben a CharlieINTEL szakértői lesznek a segítségünkre. Megpróbálták rangsorolni a Perkeket a nyers tulajdonságok alapján. Ahogy azonban fentebb is említettük, érdemes lehet a saját szájízünk szerint is kombinálni ezeket. A jelenlegi erősorrend a szakértők szerint a következő:

  1. Overkill
  2. Ghost
  3. Double Time
  4. Fast Hands
  5. Birdseye
  6. High Alert
  7. Bomb Squad
  8. Resupply
  9. Tracker
  10. Scavenger
  11. Battle Hardened
  12. Focus
  13. Quick Fix
  14. Spotter
  15. Cold-Blooded
  16. Strong Arm
  17. Survivor

A legjobb Warzone csomagok

A játékosoknak Perk csomagokat kell összeállítaniuk, melyek két Alap/Base Perket, egy Bónusz és egy Ultimate Perket tartalmaznak.

1. Ghost

  • Base Perk 1: Bomb Squad
  • Base Perk 2: Double Time
  • Bonus Perk: Fast Hands
  • Ultimate Perk: Ghost

A szakértők szerint kötelező létrehoznunk legalább egy Perk csomagot a Ghostra építve. Ennek segítségével rejtettek maradhatunk például a UAV szemei elől is, mely jól jöhet a harcmezőn. A többi Perk ezt erősíti, igazi lopakodó gyilkosokká válhatunk a segítségükkel.

2. High Alert

  • Base Perk 1: Battle Hardened
  • Base Perk 2: Double Time
  • Bonus Perk: Fast Hands
  • Ultimate Perk: High Alert

A High Alertet megtalálhatjuk szinte minden egyes listában, ezért ebben az eset. A High Alertet használó játékosokat a Warzone  figyelmezteti, ha célkeresztben vannak. Ez roppant értékes információ lehet, hiszen nagyjából még az irányt is belőhetjük. Egy olyan rövid TTK értékkel rendelkező játéknál, mint a Warzone, kritikus lehet a használata. A kiegészítő Perkek nem változtak.

3. Overkill

  • Base Perk 1: Overkill
  • Base Perk 2: Scavenger
  • Bonus Perk: Fast Hands
  • Ultimate Perk: Ghost

Az Overkill egyértelműen a Warzone egyik legjobb választása. Segítségével két Primary fegyvert is kiszedhetünk egy-egy loadoutból, kellemes előnyt kovácsolva ezzel. Mostanra már korlátozások sincsenek, így nem kell haszontalan Perkekkel együtt használnunk az Overkillt. A fenti kombináció segítségével igazán erős kombinációt alkothatunk meg, játékstílustól függően akár ez lehet ténylegesen is a legjobb választásunk.

Ingyenesen játszhatunk a COD: Modern Warfare II-vel – Íme a részletek

×