A Call of Duty fejlesztői ismét megnyitják a Modern Warfare II kapuit. Szinte egy teljes hét a játékosok előtt áll, ám egy érdekes limit is élesedik.

2023.09.13. – Ahogy azt már korábban megszokhattuk, a Call of Duty fejlesztői néha megnyitják a fizetős cím kapuit is. Egy-egy Season start után vagy épp előtt nincs is jobb időpont erre, hiszen több szempontból is kedvező lehet a kiadónak. Egyrészt augusztus végén startolt el a Season 5 Reloaded frissítés, mely nem csak új tartalmakkal, hanem rengeteg hibajavítással is bővítette a Call of Duty játékokat. Másrészt a Season 6-ra sem kell már sokat várni, mely az utolsó közös szezon lehet. Ehhez pedig nem is kell sokkal jobb kedvcsináló, mint egy kis ingyenes időszak.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Ingyenes Modern Warfare II hétvége

Szerda estétől kinyílnak a szerverek kapui, melyet egészen jövő szerdáig élvezhetünk majd. Ennek köszönhetően egy teljes hét a rendelkezésünkre áll, hogy megismerkedjünk a Modern Warfare II lehetőségeivel. Ami viszont érdekes lehet, hogy a fejlesztők 2.5 játékórában limitálják a játékosokat. Minden platformon elérhető lesz a letöltési opció. PC-n a Battle.net és Steam kliensekben élesednek az ingyenes indítás lehetőségei, konzolon az aktuális boltokban. Amennyiben mégsem találnád meg őket, segítünk, ám nagy eséllyel nem lesznek élesek a linkek szerda estéig:

A fejlesztői kép alapján tizenkét pályát és tizenegy módot is kipróbálhatunk majd. Az FPS/FPP kameranézet mellett a TPS/TPP nézet rajongói is örülhetnek, hiszen szabadon választhatunk, hogy melyik módban vágunk neki a harcoknak. Némi akciót is kapunk a címre, érdemes meglátogatni a platformunknak megfelelő digitális boltokat.

Egy hónapon belül startol a Modern Warfare III béta is

Modern Warfare II után egy kis Modern Warfare III

Modern Warfare II után egy kis Modern Warfare III

Talán a fejlesztők egy kicsit a szervereket is meg akarják izzasztani. Kevesebb, mint egy hónap és el is startol az első Modern Warfare III béta hétvége. A fejlesztők ezeket már többször is megerősítették az elmúlt hetekben, az alábbi dátumokkal érdemes majd kalkulálnunk:

  • Béta hétvége 1 (PS4/PS5 exkluzív) – 2023. október 6.-10.  – A PlayStation exkluzivitás ténye is megerősített
  • Béta hétvége 2 (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. október 12.-16.
  • Kampány Early Access (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. november 2.
  • Teljes kiadás (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. november 10.
  • Season 1 / Új Warzone map – 2023. december 5.

Minden földi jóval megpakolják a Modern Warfare III multiplayer módját

×