Javában zajlanak a Venom 3 munkálatai, de nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz határtalan a rajongók öröme…

2022. 10. 29. – A Tom Hardy-fél Venom nem épp a filmművészet csúcsa, de még a szuperhősös zsánerben is találnunk nála komplexebbet, okosabbat. A közimádatnak örvendő brit színész miatt viszont nagyon sokan megkedvelték a fekete trutyinak tűnő idegen szimbiontás kalandot, ami sorban a harmadik önálló filmjére készül.

A viszonylag nagy sikernek köszönhető, hogy Hardy és Venom végül a Marvel-filmuniverzumig, a Pókember: Nincs hazaútig jutottak, és bár nem töltöttek ott túl sok időt, jelenlétüknek a jövőben komoly következményei lesznek. Tom Holland és a szimbonta valószínűleg a Titkos Háború történetfolyam során találkoznak majd, előtte viszont még Hardy-ék is megfuttatják Venomot, a rajongók legnagyobb örömére.

Hogy az új etap mennyiben fog tudni újat mutatni, azt nehéz lenne megmondani, mindenesetre minden adott lesz ahhoz, hogy egy új perspektívát kínáljon. Legalábbis ezt is jelenthetné, hogy a Venom harmadjára is új rendezőt kapott. A Venom első részét Ruben Fleischer, a másodikat Andy Serkis, a harmadik kalandot pedig az a Kelly Marcel fogja dirigálni, aki a két előzmény producere és írója volt.

Magáról a történetről semmit nem tudni, már azon túl, hogy Tom Hardy nyilván ismét magára ölti az ijesztő CGI-kosztümöt, de más Marvel-hősös kameó sem olyan elképzelhetetlen, mint a Nincs hazaút előtt volt. Kelly személye a rendezői székben azonban nem kecsegtet túl sok újdonsággal, ezért megkockáztatom, hogy lényében nem lesz sokkal másabb, mint az előző két Venom-mozi.

De van egy rossz hír is!

A BGR szerint a Venom 3 lesz az utolsó része a sorozatnak, Hardy és Marcel nem folytatják tovább Eddie és Venom kalandját.

A portál szerint az írásban is aktívan részt vállaló színész és az írónő már a legelső etap készítésekor megegyeztek abban, hogy trilógiát terveznek, a harmadik történettel pedig pontot tesznek a végére. A Sony persze ebből még semmit sem erősített meg, így könnyen lehet, hogy majd a bevételtől teszik függővé Venom sorsát – ami tekintve, hogy az első két film összesen 1,36 milliárd dollárt hozott, nem lesz egy egyszerű döntés.

Bár így, hogy Venom egy inkarnációja hamarosan az MCU-ban is fel fog tűnni, valóban nem sok értelme van egy Pókember nélküli szimbiótának.

Ezt is olvasd el:

Elmentek ti a… – Kiakadtak a rajongók: ekkor jön a House of the Dragon 2. évadja

×