A jó munkához idő kell. De ennyi? Nem ilyen dátumot reméltek a Trónok harca prequel nézői, és hangot is adtak az elégedetlenségüknek.

Sokan nézhettük türelmetlenkedve a Sárkányok háza szezonzáró epizódjait, hiszen nagy csatákra, éles konfliktusokra, hulló fejekre és egyéb testrészekre számítottunk. A grandiózus utolsó részek hagyományával egyértelműen szakított a Game of Thrones előzménysorozata, ami alapvetően jót tett neki, mégis okozott hiányérzetet – egészen

a záró epizód utolsó öt percéig, amikor a szó legjobb értelmében mindenkit jól képen töröltek…

 

Erről spoilermentesen nem is lehet többet írni, szóval nem részletezzük tovább, legyen elég annyi, hogy az HBO jól felkorbácsolta az érdeklődést! Ezt a vasat mielőbb tovább kéne ütni, de nem fogják.

A második évad biztosan nem érkezik meg 2024 előtt.

 

A hír rendesen felpaprikázta a rajongókat – írja a Gaming Bible, és össze is gyűjtött néhány szemléletes mémet arról, hogy most mit érezhetnek. Legkevesebb két évet kell kihúzni a folytatásig – ehhez képest olyan nagy az utolsó epizód végén hagyott cliffhanger, hogy a Fal adja a másikat.

Forrás: HBO

Azok, akik ismerik a G.R.R. Martin alkotta mitológiát, tudják, hogy A jég és tűz dala történetek egyik legepikusabb csatája előtt állunk. Az író szerint egyébként legalább négy évad lesz – reméljük nem kell mindegyik között két-két évig malmozni…

Amúgy, ha még egy évad után sem teljesen világosak a nevek, dinasztiák és viszonyok (nem csoda), itt segítünk:

Ki kicsoda a House of the Dragon-ban? Itt a gyorstalpaló, hogy ne zavarodj össze!

 

×