Az Epic Games dupla ajándékot vág hozzád a jövő héten: ezreket foghatsz egy posztapokaliptikus platformeren és egy paranormális erdőn.

2023.09.15. – Az Epic Games a következő héten induló akciós időszakban (néhány hét lazsálás után, amikor csak egy címet kaptunk) ismét dupla ajándékot ad. A vállalat talán a folytatásban is emeli a tétet, főleg a Halloween és az évvégi ünnepek alatt, hogy fűtse kicsit a free game-ek iránti érdeklődést. Ennek oka az ajánlatok iránt lankadó érdeklődés. Tavaly tíz százalékos emelkedéssel már

99 játékot adtak ingyen (játékosonként több mint 800 ezer forint értékben), mégis jelentősen bezuhant a letöltések száma.

Az Epic VGC által böngészett statisztikái szerint hiába nőtt az ingyenes game-ek száma, azokat a 2021-es 765 millió után 2022-ben „már csak” 700 milliószor töltötték le. Oké, ez is nagy szám, viszont az eséssel kevesebb a látogatója magának az Epic Gamesnek is. Ezt a vállalat nyilván nem szeretné tartósan így hagyni. Nézzük, mivel készültek Neked a következő free game időszakra!

Out of Line

Ez az Epic egyik nagyon egyedi kalandjátéka, tele gyönyörű rejtvényekkel. Az értékét jelentősen növeli a manuálisan hozzátett energia. Ez egy ritkaságszámba menő, kézzel rajzolt, igazán szép platformer, 2D stílusban.

Az Out of Line-ban San kalandjait egyengeted. A küldetésed az, hogy megszökj a Factoryból, amit egykor az otthonodnak neveztél. A kivezető úton látványos kirakósok tucatjait kell megoldanod vagy mesterektől tanulnod, miközben gyönyörű környezeteken vágsz át, különleges karakterekkel ismerkedsz és átéled a megkapó történetet.

The Forest Quartet

Szívbemarkoló alaphelyzetből induló paranormális horror, egy kísérteties erdőben. A történet nagyon szép, viszont a game nem fukarkodik az ijesztő pillanatokkal sem. 3D-s narratív rejtvényjáték ez, egy eltűnt, és mint kiderült: elhunyt énekesnőről, akinek a szellemét a zenésztársak próbálják meg felkutatni egy rémisztő erdőben.

A te karaktered a lány szelleme, akivel három fontos felvonáson utazol végig. Ez technikailag a négyfős jazz zenekar búcsúkoncertje, amelynek során átéled a társaid gyászát, illetve rejtvényekkel és énekléssel feloldható zárakkal kell küzdesz a lelküket fenyegető veszélyekkel.

Az Out of Line az eredeti 2850 forintos ára helyett válik ingyenessé az Epic áruházában, míg a The Forest Quartet eleve ajándékként kezdi a pályafutását a platformon. Mindkettő szeptember 21-én 17 órától 28-a 17 óráig szedhető ingyenesen és tartható meg örökre.

Addig erre az Epic ajánlatra is próbálj rá:

6000 forint helyett INGYEN adnak egy valós helyzeteken alapuló vészhelyzet szimulátort

×