Szerda este megismerhettük a Modern Warfare II (2009) felújított pályáit. A Modern Warfare III azonban nem csak ezeket hozza majd magával.

2023.09.14. – A Call of Duty fejlesztői javában az októberben esedékes Modern Warfare III bétára készülnek. Augusztusban megtörtént a hivatalos leleplezés is, ám az elmúlt hetek sem teltek unalmasan. Kiderült, hogy a multiplayer mód jelentősen átalakulhat, hallgatva a játékosok visszajelzésre. Az sem titok már, hogy a kozmetikai tárgyainkat sem kell félteni, minden átkerül majd az új címbe. Szerda este pedig megismerkedhettünk a Modern Warfare III startjakor érkező pályákkal.

Hamar kiderült, hogy a fejlesztők a Modern Warfare 2 (2009) ikonikus pályáit dolgozzák át. Az azóta többször megújult játékmotor és a friss technológia megoldások lehetőséget nyújtanak majd arra, hogy soha nem látott részletességet tapasztaljunk az ismerős helyszíneken. Sokan értékelik a fejlesztők erőfeszítéseit, ám azt is túlzásnak tartják, hogy gyakorlatilag új pályát nem hoz magával a friss Call of Duty cím. Szerencsére az Activision is az arany középút elérését tűzte ki célul, így ezzel kapcsolatban is kaptunk némi támpontot.

Sok friss pálya érkezik a Call of Duty első két szezonjában

A CharlieINTEL Twitter fiókja igazán örömteli hírrel szolgált. Az Activision elárulta nekik, hogy a Modern Warfare III első szezonja 3 új 6v6 pályát hoz majd magával és hasonlóra lehet számítani a második szezonban is. Új helyszínekben sem lesz hiány. Azt már a korábbi szivárgásokból is jól tudhatjuk, hogy az első szezon körülbelül a megjelenés után egy hónappal startol el.

Ekkor azonban nem csak a fizetős mód rajongói, hanem a Warzone játékosok is örülhetnek. Új pálya debütál a Call of Duty battle royale módjában is, de a fegyverek integrációja sem maradhat el. Most már tényleg nem kell sokat várnunk a játék kipróbálására, a béta október első napjaiban startol. Az első hét PlayStation exkluzivitást élvez majd, talán utoljára a franchise történetében.

Ezekkel a meseszép pályákkal érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III

×