A Call of Duty rajongók már tűkön ülve várhatják az októberi időszakot. A fejlesztők ezúttal a Modern Warfare III pályáit mutatták be.

2023.09.13. – Melyik Call of Duty pálya a kedvenced? Teszik fel a kérdés a játék fejlesztői a legutóbbi blogbejegyzésükben. A franchise lassan a 20. évfordulóját ünnepli. A veterán játékosok több mint 100 potenciális válasszal reagálhatnának erre a mondatra. Ez a szám nem is tartalmazza azt a 16 pályát, amivel a Modern Warfare 2 debütált 2009-ben. Sokak szerint a sorozat történetének egyik legjobb felhozatalával rendelkezett ez a cím, nem csoda, hogy ennyien szerették annak idején.

Afghan. Derail. Estate. Favela. Karachi. Highrise. Invasion. Quarry. Rundown. Rust. Scrapyard. Skidrow. Sub Base. Terminal. Underpass. Wasteland. A Call of Duty: Modern Warfare III ezekkel a pályákkal érkezik, a Modern Warfare 2 pályáit modernizálta a fejlesztőcsapat az elmúlt hónapokban. A manapság elérhető technológiai eszközök, lehetőséget adtak lehetőséget arra, hogy olyan formában térjenek vissza ezek a helyszínek, melyeket még soha nem láthatott a Call of Duty közössége.

A Call of Duty: Modern Warfare III pályái

A fejlesztők a fenti videónak és a a blogbejegyzésnek köszönhetően némi betekintést engedtek, hogy miként is élednek majd újra a pályák. A bejegyzésben rengeteg képet kaptunk, ezek közül ki is emelhetünk néhányat:

Modern Warfare III: Rundown

Rundown

Derail

Favela

Scrapyard

Modern Warfare III: Quarry

Quarry

Modern Warfare III: Afghan

Afghan

A többi képet >IDE< kattintva tekintheted meg.

Lassan elstartol a béta

A fejlesztők ezúttal is felhívták a figyelmünket, hogy egyre közelebbi a béta időszak. Kevesebb, mint egy hónap és el is startol az első Modern Warfare III béta hétvége. A fejlesztők ezeket már többször is megerősítették az elmúlt hetekben, az alábbi dátumokkal érdemes majd kalkulálnunk:

  • Béta hétvége 1 (PS4/PS5 exkluzív) – 2023. október 6.-10.  – A PlayStation exkluzivitás ténye is megerősített
  • Béta hétvége 2 (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. október 12.-16.
  • Kampány Early Access (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. november 2.
  • Teljes kiadás (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. november 10.
  • Season 1 / Új Warzone map – 2023. december 5.

Kvázi csalás miatt megy a folyamatos ALT+F4 a Warzone Rankeden

×