Hamarosan vadonatúj animáció sorozatokkal – köztük egy ígéretes animével – bővül a Netflix kínálata. Ekkor mutatják be, mire számíthatsz.

2023.09.14. – A Netflix bejelentette, hogy mikor tartja a következő nagy virtuális bemutatóját, amelynek célja, hogy kiemelje a hamarosan megjelenő animációs sorozatokat. Lesz köztük néhány videojáték franchise-on alapuló sorozat is.

Forrás: Netflix

A showcase címe Netflix Drop 01

Az esemény a TUDUM bejegyzése szerint úgy írható le, mint „a Netflix műfaji animációs sorozatainak legjobbjait ünneplő virtuális bemutató”. A fénypontja a magyar főgonosszal jelentkező Castlevania: Nocturne lesz – olyannyira, hogy a Drop 01-et rögtön a premierje elé időzítették. Ha lemegy a kb. másfél órás show, az anime sorozat első három epizódja rögtön elérhetővé is válik. Az egyes epizódok között a Netflix további

„meglepetés bejelentéseket és soha nem látott előzeteseket is bemutat, más animációs sorozatokból”.

A Netflix szerint a Drop 01 során betekintést nyerhetünk a Scott Pilgrim Takes Off sorozatba, a Sonic Prime 3. évadába, a Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remixbe, a Blue Eye Samuraiba, a Plutoba és a Masters of the Universe: Revolutionba.

A „csepegtetést” beharangozó poszter és trailer mindezeken felül más, bemutatásra váró sorozat megjelenését is sejteti. Feltűnik például a Capcom (Resident Evil, Monster Hunter) logója, valamint a Crystal Dynamics és a Legendary Entertainment is. Utóbbi kettő arra enged következtetni, hogy egy új Tomb Raider címhez szintén szerencsénk lesz. De ez már csak a közvetítésből derül ki biztosan.

A Castlevania: Nocturne teljes egészében szeptember 28-án jelenik meg a Netflixen. Mivel ehhez kötik a Drop 01 világbemutatót is, órákkal korábban kiderül, milyen animációs királyságokkal bővül a közeljövőben a szolgáltató kínálata. A Drop 01-et magyar idő szerint szeptember 27-én szerdán, 18 órától követheted, Twitchen és YouTube-on.

A Castlevania új szériájából itt mutattunk előzetest:

Magyar főgonosz a Netflix új anime sorozatában – ekkor érkezik a Castlevania: Nocturne

×