Októberben is érdemes lesz elutalni a SkyShowtime-ért havonta elkért összeget, ami ezúttal egészen érdekes tartalmakkal gyarapodik tovább.

Ahogyan a legtöbb streaming szolgáltatás, úgy a SkyShowtime is frissít egyet a kínálatán októberben, ami egészen érdekes sorozatokkal, illetve 2022 egyik legjobbjának tartott filmalkotásával gyarapodik.

A minőségi tartalommal azonban a mennyiséget fedhetik el, hisz októberben látványosan nem érkezik olyan tetemes mennyiségű újdonság, mint mondjuk a Netflixre. Persze nem is mindig kell dézsával önteni a néznivalót az előfizetők nyakába, akik épp csak pár hete lettek megajándékozva 128 filmmel. Meg hát, még a szeptembernek sincsen vége, amikor is szintén remek filmeket és sorozatokat indíthatunk el a Sky-on (pl. D&D: Betyárbecsület).

Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy az alábbiak csak a kiemelt tartalmak, az októberi hónap folyamán könnyen előfordulhat, hogy lesznek váratlan érkezők és távozók. Ezekről természetesen mi is be fogunk számolni, szóval érdemes lesz velünk tartani októberben is.

OKTÓBERI SOROZATOK

The Family Stallone – 1. évad

A filmtörténet legjellegzetesebb karaktereinek eljátszása után a háromszoros Oscar®-jelölt Sylvester Stallone beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében, apaként. Ebben az új sorozatban, amelynek főszereplői Sylvester Stallone, a három lánya és a felesége, egy asztalhoz ülhetsz Hollywood egyik leghíresebb családjával.

AZ 1–2. RÉSZ OKTÓBER 2-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, ÚJ RÉSZEK HETENTE.

Fleeting Lies – 1. évad

Egy hónappal az esküvőjét és közvetlenül a cégigazgatói kinevezését megelőzően, Lucíát (Elena Anaya) bemártja a szintén előléptetésre pályázó riválisa, Sandi (Quim Gutiérrez). Emiatt Lucíát ipari kémkedéssel vádolják meg, és azonnali hatállyal elbocsátják.

Lucía élete és jövője száznyolcvan fokos fordulatot vesz, minden bizonytalanná válik, és hatalmas dilemmával találja szemben magát: hogy mondja el a párjának, Basiliónak (Hugo Silva) és az ő gyerekeinek, hogy karrierje derékba tört, és ami még ennél is rosszabb: már nem kapja meg azt a fizetést, amitől az egész család anyagi helyzete függ.

AZ 1. RÉSZ OKTÓBER 9-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, ÚJ RÉSZEK HETENTE.

Special Ops: Lioness – 1. évad

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni a szervezetet.

Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. További szereplők: Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman.1

AZ 1. RÉSZ OKTÓBER 30-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, ÚJ RÉSZEK HETENTE.

Az újonnan induló sorozatok mellett tovább folytatódik a Codename: Annika, Poker Face, The Winner, melyek újabb epizódjai változatlanul hetente kerülnek a SkyShowtime kínálatába.

Filmek tekintetében egy nagy premiernek örvendhetünk a TÁR személyében, amelyet több helyütt 2022 egyik legjobb filmalkotásának tartanak. De nem csak a nézőknek nyerte el a tetszését a pszichológiai dráma, hanem a szakmának is: a kimagasló színészi alakításokért, rendezésért, forgatókönyvért, operatőri munkáért olyan neves díjakra jelölték, mint a BAFTA, a Golden Globe, illetve az Oscar.

A főszerepben egyébként Cate Blanchettet láthatjuk tündökölni, aki egy olyan híres karmestert alakít, akit szexuális zaklatással vádolnak meg. A nő hamar elveszíti mindenét, aki egyre depressziósabbá, elkeseredettebbé válik.

A TÁR OKTÓBER 30-TÓL LESZ ELÉRHETŐ.

A végén érdemes megemlíteni, hogy bár a fenti érkezők szűkösnek tűnhetnek, a SkyShowtime ennek ellenére is az egyik legjobb ár-érték arányú szolgáltatás a piacon. A Universal, a Dreamworks, a Paramount és még sok-sok más stúdió filmjeit és sorozatait felvonultató széles kínálatért összesen 1999 forintot kérnek, aki pedig még az akciós bevezető időszakban fizetett elő, annak csak egy ezrest kell kicsengetnie minden hónapban. Ha viszont előre egy teljes évre köteleződünk el, akkor 1333 forinttal kell kalkulálnunk.

No de! Még nincs vége a szeptembernek:

Őrült jó filmekkel és sorozatokkal bővül tovább a SkyShowtime szeptemberben

×