Újra megpiszkálják a Micimackó-rajongók csőrét és két kézzel rángatják a Tigris-fanok bajszát. Utóbbi is csatlakozik a vérszomjas mesehősökhöz.

2023.09.12. – A mindössze 2,9-es IMDb átlag és a 100/16-os metascore aligha indokolja a Micimackó: Vér és Méz folytatását. Érdekes módon a Metacritic felhasználói (96 bátor ember) 7,1-re értékelték fel a suttyóhorrort, de aligha ez motiválta a készítőket, hogy második részt készítsenek a sztoriból. A késztetés a mozikban összekapart közel ötmillió dolláros bevételből fakad. Mivel nagyon kevés pénzből (becsléseink szerint legfeljebb pár százezer dollárból) forgatták, óriási sikerként könyvelték el.

Jön a második Micimackó horror, benne Tigrissel IS

Pénz beszél, úgyhogy folytatódik a szerzői jogok bilincseitől megszabadult Micimackó horroradaptációjának sztorija. Az első ugye arról szólt, hogy Róbert gida felnővén karrierbe kezd és magára hagyja a kisállatait, akik ettől teljesen becsavarodnak, majd elkezdenek felszecskázni mindenkit, aki a százholdas pagonyba téved. A horrormese gyilkosai a végletekig eltorzult Micimackó és Malacka.

Eskü, eddig le sem esett, hogy mennyi lehetőséget tartogat a mese. Hisz’ hol maradt eddig például Nyuszi, Bagoly és Tigris?!

A többi állat is csatlakozik Micimackó bandájához

Mivel Milne klasszikus meséje tele van aranyosabbnál aranyosabb állatkákkal, akiknek a szép emlékét vérmocskos porba lehet tiporni, a Micimackó: Vér és Méz 2. története újabb karaktereket szippant fel. A film IMDb-lapján már elkezdtek feltűnni a forgatási a fotók, meg néhány részlet a filmből. Bizton állíthatjuk, hogy ilyen beteg ocsmányságok még az első részben sem voltak. A következő részben további antihősöket kapunk a nyakunkba. Egy plakátkoncepció és egy jelenetfotó alapján biztos, hogy Bagoly és Nyuszi szintén nagyon eltorzult valójában bújik elő a homályból.

A látvány még nem teljes, szóval bővebben nem lehet róluk nyilatkozni. De Tigris… szegény Tigrissel csúnyán elbántak:

Ami azt illeti, Micimackó se lett szebb az első rész óta, de láthatóan fejlesztettek a maszkján, amitől még parább dög lett:

A filmet ismét a meserajongók körében izzó gyűlölettel utált Rhys Frake-Waterfield rendezi. Szinposzist még nem osztottak meg, szóval nem tudni hová fejlesztik tovább a történetet, ahogy pontos premierdátum sincs. Egy biztos: az alkotók valamikor 2024-ben tárják a nagyérdemű elé az újabb alja horrort, ami kizárt, hogy az utolsó… Mert

ugye Te is észrevetted, hogy van, aki még hiányzik?

FÜLEST alighanem a harmadik részre tartogatják, de ami Kangából és Zsebibabából lehet ebben a koncepcióban, az szintén felérhet egy tökönrúgással. Csak mondom.

De nem ez az egyetlen módja a csacsi öreg medve meggyalázásának:

Róbert Gidát beszippantja a gettó: drogmámoros sorozat készül, de mi lesz benne Micimackó?

×