A Virsliparti alkotójától érkezik az élőszereplős sorozat: a Százholdas Pagony a New York-i gettó, az ott tengődő Róbert Gida pedig állatokkal beszélget.

Nagyon sok prémet lehúznak még a „csacsi öreg medvéről”, annak köszönhetően, hogy A.A. Milne eredeti könyve tavaly óta közkincs, magyarán senkinek semmiféle szerzői jogdíjat nem kell fizetni a Micimackó feldolgozásáért. Ennek köszönhetően született belőle hentelős horror és lesz hamarosan drogos Róbert Gidáról szóló sorozat is.

Aligha egy Eufóriára hajazó drámára számíthatunk,

hiszen a Variety beszámolója szerint a producer a Shrek 2. mellett a bizarrul beteg Virsliparti alkotója, Conrad Vernon lesz. A sorozat Christopher Robin munkacímmel áll fejlesztés alatt a Boat Rocker Studios, illetve a Bay Mills Studios szakembereinél, és nagyjából már azt is tudni lehet, hogy miről fog szólni.

Hát, ebben se lesz köszönet a szelíd mese rajongói számára.

A szerető vidéki otthonból a nagyvárosi forgatagba csöppenő Róbert Gida elveszíti minden illúzióját a világgal kapcsolatban és lecsúszik, drogokba menekül, majd New York legmocskosabb részén, a Százholdas Pagony nevű gettóban köt ki. Itt jelennek meg számára – nyilván jól sikerült betépéseknek köszönhetően – a furcsa beszélő állatok.

A sorozat élőszereplős lesz, animált elemekkel, szóval arra számítunk, hogy valahol elakad a Roger nyúl a pácban, Az Ananász expressz és a Rekviem egy álomért közös halmazában, hogy egy nevetséges, mégis állati zord hibrid legyen. Az IGN közölte, hogy a Bay Mills Studios egy hivatalos Instagram-posztban meg is erősítette, hogy készülnek a sorozatra.

Az alkotók készülhetnek is a „szelíd lelkű” meserajongók halálos fenyegetéseire:

Nem tudják megemészteni: halálos fenyegetéseket küldenek a Micimackó horror rendezőjének

 

×