A PlayStation áruháza az előfizetésért cserébe hozzád vágja a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralest, még a Spider-Man 2 előtt.

2023.09.12. – Ha belevetnéd magad a Spider-Man univerzum legutóbbi remekművébe, a közeljövőben aligha lesz ennél jobb alkalom – legalábbis, ha annyira olcsón akarod megúszni, amennyire csak lehetséges. A PlayStation tulajok egy része most külön sarcolás nélkül töltheti le az egyébként majdnem 21 ezer forintos játékot. Előfizetés persze kell hozzá.

Forrás: Marvel

A következő részt promózzák az akcióval

A Sony nagyon szeretné ha jó alaposan rákattannál a Pókember világára, mielőtt megérkezik a franchise következő epizódja. A Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án debütál, és minden rajongó lelkesen várja, akinek volt szerencséje az első játékhoz, majd a 2020-as, szintén remekül sikerült Marvel’s Spider-Man: Miles Moraleshez. A PS4-re és PS5-re egyaránt elérhető két játékból

az utóbbi bekerült a PlayStation Plus Extra katalógus kínálatába,

így az előfizetés birtokában további költség nélkül töltögetheted – többszáz más játék mellett. A Miles Moralesben a fiatal Miles veszi át a New York-i Póki szerepét, miután Peter Parker kénytelen elhagyni a várost. Amikor a háborúzó bandák között kitört hatalmi harc azzal fenyeget, hogy elpusztítja a környéket, ahol él, Milesnak végleg meg kell tanulnia, mit jelent Pókembernek lenni.

A Miles Morales nem olyan hosszú, mint az elődje, de kihagyhatatlan folytatás, ami sok történetszálat visz tovább az első játékból. És mivel Miles meg a barátai várhatóan nagyon fontos szerepet fognak kapni a második részben, tartozol magadnak annyival, hogy megismerd – egyrészt azt, hol járt eddig, másrészt pedig azt, hogy hogyan jutott hozzá ehhez a fantasztikus gúnyához.

A Gaming Bible szerint egyértelmű, hogy a Sony az új rész jövő hónapban esedékes érkezése előtt szeretné felfűteni a dolgokat. A játékosok most elég kedvező lehetőséget kapnak arra, hogy igazán kedvezményesen jussanak hozzá az utóbbi évek egyik legjobb Spider-Man játékához. Ez különösen értékes pillanat a PS4-gyel rendelkezőknek, hiszen a Miles Morales még játszható a konzoljukon, de a Spider-Man 2 már nem lesz elérhető az előző generációs rendszerre.

Előzetest itt mutattunk a Spider-Man 2-ből:

Iszonyú látványos ÚJ előzetesen a Spider-Man 2, ami egyedi PS5-öt is kap

×