A PodKex egy teljesen új debreceni Podcast csatorna, melynek vendégei ezúttal a TheVR csapatának alapítói, Jani és Pisti voltak. A dokufilm is szóba került.

2023.09.11. – Nem is olyan rég jelentette be a TheVR, hogy 10 éves születésnapja alkalmából igen összetett dokumentumfilmet mutat be. A dokumentumfilm persze csak az egyik dolog, ami miatt érdemes lehet mostanában a TheVR tartalmait nézni. A számtalan podcast, tech-videó és videojáték-tartalom mellett arra is szakítanak időt, hogy vendégei legyenek más podcast csatornáknak.

Nemrég a debreceni PodKex vendége volt a TheVR két alapítója, Jani és Pisti.

PodKex?

A PodKex csatorna neve talán nem cseng ismerősnek mindenki számára, még. A csatorna ugyanis csupán nagyjából 3 hónapja tölt fel videókat, melyekben ismert vendégek mellett vitatnak meg témákat. Ahogy az a csatorna első podcast adásából kiderül, a PodKex a debreceni Médiacentrum könnyed hangvételű beszélgetős műsora. Nem is olyan rég a csatorna vendége volt a szintén debreceni Zsozeatya is.

Miről beszélt a TheVR?

„Ezúttal Fábián István és Komzsik János, azaz TheVR Pisti és Jani látogattak el a PodKex stúdiójába. A srácokkal mesterséges intelligenciáról, kezdetekről és jövőről egyaránt szót ejtettünk. Sőt, egy nagy bejelentéssel is készültek és még a JutiFali rovatunkban is állták a sarat” – olvasható a videó leírásában.

 

Az egyik legfontosabb téma volt a mesterséges intelligenciák térhódítása, illetve azok veszélyei. Az utóbbi időben a TheVR tagjainak hangját, arcát is felhasználták AI-zenék, videók készítéséhez, így erről is volt szó. A podcast második részében szó esett persze a 10 éves születésnapot ünneplő dokumentumfilmről is.

A TheVR dokufilmben egyébként Jani és Pisti mesélnek majd saját élményeikről, állításuk szerint pedig olyan történetek is napvilágot látnak, amiről eddig nem hallhattunk. A dokumentumfilmen ráadásul nem kis nevek dolgoztak. Duszka Péter és Simonffy Péter szintén részt vett a munkálatokban. A részletekről Jani és Pisti a szeptember 6-i Happy Hour adásában számolt be részletesebben.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy erről milyen részleteket osztottak meg a PodKex csatornáján, mindenképp lessétek meg a fenti videót! Jó szórakozást!

Borítókép: PodKex

Ezt láttad?

Ekkorát emelkedhetnek a Vodafone díjai – sokan kapnak majd a szívükhöz

×