Annak ellenére, hogy a Warzone 2-ben próbálnak küzdeni a csalók ellen a fejlesztők, egyesek csónakkal röpködnek az égen. Rankeden.

2023.09.10. – Az igazság az, hogy az elmúlt időszakban rengeteg jó hírt hallottunk a Warzone anti-cheat rendszerekről, ami kis reményt adott a játékosoknak. Annak ellenére, hogy a néha sikerül bannolni vagy megleckéztetni csalókat, vagy leállítani egy csalószoftver-készítő bandát, az nem jeleni azt, hogy ne lennének csalók a játékban. Sőt, augusztusban ismét ellepték a csalók a Warzone 2-t.

Bár a franchise 2003-as indulása óta számtalan Call of Duty cím jelent meg, a Warzone a megjelenése óta stabil játékosbázist tartott fenn. Nem titok, hogy a legnépszerűbb CoD játék, de a csalókkal kapcsolatos problémák miatt sokan elfordulnak tőle. A csalás annyira elfajult a játékban, hogy a Warzone nemrég megjelent frissítése is ezt a problémát akarta kezelni, de ez nem sikerült maradéktalanul.

A csalók már a Warzone ranked meccseket is tönkreteszik, repülő csónakkal pusztítanak az égen.

A Warzone hackerek egyik legújabb trükkje a levegőben repülő csónakok formájában érkezik, ami meglepi a gyanútlan játékosokat. Sup3rchaos nemrég a Redditen egy videót is közzétett, amin jól látszik, hogy egy csónak repül az égen. A benne ülő játékosok pedig a még le sem érkezett playereket pusztítják.

Flying Boat in Ranked BR Match
byu/sup3rchaos inCODWarzone

 

Warzone probléma

A csalók megállítására tett korábbi kísérletek úgy tűnik, sosem tudják megállítani a hackereket, akik újabb és újabb módszereket találnak ki a csalásra. A klipből az derült ki, hogy néha szemtelenek is, vagyis igen látványos, egyértelmű csalásokat vetnek be. Mintha azt akarnák mondani az Activision fejlesztőinek, hogy „nézzétek, még erre is képesek vagyunk„. Bár maga a klip elég vicces, érthető a frusztráció is, amit okoz. Teljesen megértjük azokat a játékosokat, akik azt mondják, hogy így nem szeretnének játszani. Arról nem is beszélve, hogy a fenti csalás is rankeden történt, ahol a játéknak hatalmas tétje is van.

Bár sok játékos a Warzone 2-t az egyik legjobb játéknak tartja, a csalóproblémák miatt teljesen más is lehet a megítélése. Számos kísérlet történt a probléma megoldására, de úgy tűnik, hogy a csalók továbbra is találnak módot a csalásra.

Ezt láttad?

Az olvadó táblától az öngyulladó plakátig: Íme az 5 legkirályabb utcai sorozatreklám

×