A karma hamar lecsapott.

2023.07.10. – Ahogy az összes többi multiplayer játék, úgy bizony a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II sem mentes a csalóktól. A fejlesztők és a cheaterek folyamatos macska-egér játszmát űznek egymással. Hol az egyik oldal erősödik meg, hol pedig a másik. Kifejezetten érzékeny lehet ez a témakör a battle royale módban, hiszen ott pár pillanat alatt bárki regisztrálhat egy új fiókot.

Azt feltételeznéd, hogy a rosszakaró játékosok igyekeznek elrejteni a külső program jeleit, ám nem minden esetben van ez így. Néhányan már Twitchre is átmerészkedtek, hogy lestreameljék a wallhackkel és aimbottal megfűszerezett meccseiket. Ez kifejezetten káros jelenség, ám éppen ennek köszönhetően sikerült megtalálnia a GGRecon csapatának a hétvége legviccesebb jelenetét.

Jól megleckéztették a csalót az ellenfelei!

A fenti jelenetsort ModernWarzone fióknak köszönhetjük, akik éppen egy fentebb vázolt csaló-streamből vágtak ki pár másodpercet. Jól látható a képsorokon, hogy a cheater nem igazán palástolta a program használatát, szépen láthatóak az ellenfelek melletti körvonalak is. A legjobb az egészben, hogy még így sem sikerült érvényesülnie. Pillanatok alatt leterítették a kiszemelt játékosok, a reakciója is minden pénzt megért. Nagy eséllyel azóta a Twitch csatornájától is elbúcsúzhatott, hiszen a streamer platform nem tolerálja az ilyen jellegű közvetítéseket. Ilyen ez, ha csalással sem megy…

Hamarosan érkezik a Season 4 Reloaded:

Napokon belül érkezik – Ezt hozza el a Warzone és MW II Season 4 Reloaded

×