Több újdonságot is várhatunk.

2023.07.10. – Lassan elérkezünk július közepéhez. A Warzone és Modern Warfare II rajongók már izgatottan várják az elkövetkezendő heteket. Nem is véletlenül, hiszen napokon belül beeshet a Call of Duty címek következő frissítése. Ha nem szakítják meg elmúlt idők hagyományait a fejlesztők, akkor Season 4 Reloaded névvel találkozhatunk majd a hivatalos dokumentumokban.

A Reloaded frissítéseket általában rendesen megpakolja az Activision csapata, ám annyi újdonságra azért nem kell számítani, mint egy-egy szezonkezdésnél. A változások, fejlesztések listáját a fejlesztők előzetesen is ismertetik majd a konkrét update előtt pár nappal. Szerencsére a hivatalos információknak és az adatbányászoknak köszönhetően átfogó képet kaptunk arról, hogy mit is várhatunk.

Nézzük is, hogy mivel készül számunkra a Warzone Season 4 Reloaded!

Egy új shotgun

A frissítés magával hoz majd legalább egy fegyvert, melyet igyekszik titokban tartani a fejlesztői gárda. Annyi biztos, hogy a shotgun kategóriát erősítik tovább. Az in-game jelek azonban arra is utalnak, hogy két fegyverrel bővülhet a játék, így összesen 5-re bővítve a Season 4-ben debütált újoncok számát. A KV Broadside erejéből kiindulva többen félnek a friss játékszer érkezésétől, ám remélhetőleg a fejlesztők figyelnek a balanszolásra. A korábbi szezonokhoz hasonlóan ismét küldetésekkel vagy csomag vásárlásával oldhatjuk fel.

Vondel Waterfront

A Modern Warfare II rajongói is átélhetik a holland pálya adta életérzést. A városka egy kis szegletét, a Waterfront nevet viselő helyszínt ültetik át a fejlesztők a multiplayer módba. 6 vs. 6 játékoknak ad majd otthont, izgalomban biztosan nem lesz hiány.

Az utolsó Raid

A Special Ops „történet” utolsó epizódja is a Reloaded frissítéssel debütál majd. A mód rajongói ismét Trio formátumban vethetik bele magukat a történetszálba. Az Episode 4 teljesítése egy Farah skinnel is megajándékozza majd a játékosokat. Ha tippelnünk kellene, ezúttal is kifejezetten komplex és nehéz feladatok várnak majd a felhasználókra.

Vondel Battle Royale

A fejlesztők június közepén bemutatták a Warzone új pályáját, Vondelt. Jelenleg csak Resurgence módokban mérhetik össze tudásukat a játékosok, ám hamarosan ez megváltozik. A klasszikus Battle Royale rajongók is fejest ugorhatnak majd az izgalmakba, ehhez pedig egy új Gulag is dukál majd. Sokakat Verdansk „Showers” helyszínére emlékeztet az 1v1 küzdőtér, nem is véletlenül.

Napi küldetések?

 

A rendelkezésre álló információk alapján, napi jutalmakra is számíthatnak a játékosok. Hasonlóan a Fortnite: Save The World módjához, bizonyos bejelentkezési szám után jár néhány apróság. Legyen szó Blueprintről, extra XP tokenről vagy épp Calling Cardokról.

Mikor érkezik a Season 4 Reloaded?

A korábbi tippek július 12-ével kalkuláltak, ám a múlt héten tapasztalható csend nem ezt a teóriát erősíti. Jelenleg a július 19-es dátum tűnik a legvalószínűbbnek. A több éves hagyományokból kiindulva magyar idő szerint valamikor 18:00 és 19:00 között startolhat majd el a szezonközi frissítés Warzone-ban, DMZ-ben és Modern Warfare II-ben.

SSD vs. HDD 2023-ban – Végre kiderült, hogy melyik a megbízhatóbb

×