Ha szeretnél ingyenes hozzáférést a Call of Duty Modern Warfare 3 bétájához, akkor pontosan tudjuk, hogy mit kell tenned!

2023.09.08. – Kétségtelen, hogy a Call of Duty rajongók életében hamarosan felpörögnek az események. November 10-én végre megjelenik a legújabb CoD játék, a Modern Warfare 3. Ahogy mindig, a megjelenést most is egy több időpontból álló béta időszak előzi meg, aminek célja a játék kijavítása, a szerverek vizsgálata. Ezzel azonban a játékosok jóval a megjelenés előtt próbálhatják ki az új Modern Warfare címet.

Természetesen open beta early acces kódot könnyű szerezni, amennyiben fogod magad és előrendeled a játékot. Ha azonban pont ez szeretnéd elkerülni, akkor van egy jó hírünk.

Az Activision a World Series of Warzone Finals esemény alatt 50 ezer beta kódot ajándékoz a játékosoknak.

Megéri nézni!

A selejtezők után hamarosan a világ minden tájáról 50 csapat csap majd össze a 600 ezer dolláros World Series of Warzone nagydöntőjében. A Warzone legjobb játékosai a londoni Copper Box Arénába harcolnak majd szeptember 16-án. A Modern Warfare és Warzone játékosoknak tehát már alapból van okuk arra, hogy megnézzék a versenyt. Az Activision azonban úgy döntött, hogy emeli a tétet azzal, hogy

Modern Warfare 3 bétakódokat is osztogat a nézőknek.

Hogyan?

Amint arról a CharlieIntel beszámolt, minden nézőnek esélye lesz megnyerni az 50 000 Modern Warfare 3 bétakód egyikét, csupán azzal, hogy nézik valamennyit a World Series of Warzone döntőjét. Mivel a kódok száma korlátozott, fontos megjegyezni, hogy nem mindenki fog kapni belőle, de van mód arra, hogy növeld az esélyeidet.

A rajongók három jegyet (ha úgy tetszik tombolát) szerezhetnek maximum az adások nézésével. A három jegyhez három órán keresztül kell nézni a versenyt. Minden egyes megnézett óra után kapunk egy jegyet, és ha megvan a 3, akkor van esélyünk early acces béta kódot kapni.

Hogyan tudok jelentkezni a Modern Warfare 3 kódokért?

Nagyon egyszerű.

  • Hozz létre egy Activision fiókot, és kösd össze a Battle.net, PSN, Xbox vagy Steam fiókoddal.
  • Kösd össze a YouTube vagy Twitch fiókodat az Activision fiókoddal.
  • Nézd élőben a versenyt az általad preferált platformon (Youtube vagy Twitch), miközben bejelentkeztél az összekapcsolt fiókoddal

További részletek és segítség ITT.

Mikor lesz a Modern Warfare 3 béta?

  • Octóber 6-7: MW3 béta PlayStation early access
  • Octóber 8-10: MW3 PlayStation open béta
  • Octóber 12-13: MW 3 béta Xbox & PC early access + PlayStation open béta
  • Octóber 14-16: MW3 open béta minden platformon

Ha kódot nyersz a verseny nézésével, akkor bizony előrendelés nélkül is kipróbálhatod a játékot!

Ezt láttad?

9 fantasztikus sci-fi játék, ha bejött (vagy épp nem tetszett) a Starfield

×