A fejlesztők időről időre a Warzone kiegészítőihez is hozzányúlnak. Az egyik szakértő ezúttal egy igazán erős attachmentre bukkant.

2023.09.08. – A Call of Duty és a Warzone loadout rendszere az elmúlt években rengeteget fejlődött. Lehet, hogy a fegyverekre aggasztható kiegészítők száma nem mindig azonos a címek esetében, ám a személyre szabhatóság páratlan. Ha akarjuk könnyedén SMG karakterisztikával ruházhatunk fel egy AR-t, de ha kell, akkor egy LMG is átveheti az AR-ek helyét. Ráadásul a Weapon Tuning segítségével az egyes kiegészítőket külön-külön is állíthatjuk, így a lehetőségek tárháza túlzás nélkül is végtelen.

Warzone SMG

Warzone SMG

Természetesen a rendszer okozott némi fejfájást is a játékosoknak. Néhány kiegészítő egy-egy Warzone frissítést követően túl erős lehet, néhányhoz pedig szinte hozzá sem nyúlnak a játékmód rajongói. Az előbbi akár kategóriaváltásra is késztethette a játékosokat, hiszen egy-egy OP kiegészítő bármikor aranyat érhet, főleg ha Ranked módban is hasznosítható. Éppen ezért a játék szakértői és a weboldalak nem csak a fegyvereket, hanem a kiegészítőket is vizsgálják, néha fel is bukkan egy-egy csoda attachment. Ezúttal sem volt ez másképp, IceManIsaac ütős alternatívára bukkant.

Kötelező kiegészítő a Warzone SMG-k mellé

A tartalomgyártó igazán elismerő szavakkal nyilatkozott a 9mm Hollow Point kiegészítőről:

„A jövőben egy dedikált  videót fogok készíteni a Hollow Pointról, olyannyira „Broken” manapság. Olyan, mintha stun gránátokat tennénk a töltényekbe. Azt hittem, hogy a fejlesztők hamar kijavítják a hibát, de nem tették, úgyhogy most mindenki számára felfedem a kiegészítő igazi erejét. A Hollow Point elképesztő módon OP.”

Ilyen szavak után nehéz lenne bármit is mondani, a videóban prezentálja is a kiegészítő erejét. Nem véletlenül emlegette a Stun gránátokra hajazó hatást, hiszen a kiegészítő megnövelt Crippling Powerrel rendelkezik, mely lelassítja az ellenfeleket egy pillanat erejéig. Természetesen ez a lövedék sebességének kárára megy, ám a néhány SMG esetében eltekinthetünk ettől. A legjobb példa erre a Lachmann Sub, mely a fenti kiegészítővel párosítva igazán ütős választás lehet a szezon végéig. Nagy eséllyel a fejlesztők az elkövetkezendő napokban befoltozhatják a kiegészítő erejét, így érdemes lehet minél hamarabb kipróbálni.

Méltó búcsú? – Igazán ütős lesz az idei Warzone Halloween

×