A konzolhoz ismét egy nagy játékot csapnak hozzá a hamarosan érkező csomagban. A PlayStation 5 lemezes és digitális változatához egyaránt járni fog.

2023.09.07. – Nem csak maga az EA Sports FC 24, hanem a játék Ultimate Team tartalma is járni fog a PlayStation 5 következő bundle kiadványához. A GameRant emlékeztet: a konzolt már eddig is remek címekkel párosítva lehetett kapni. Ott volt

  • a God of War Ragnarök,
  • a Horizon Forbidden West,
  • a Call of Duty: Modern Warfare 2,
  • a Final Fantasy 16,
  • és legutóbb a Spider-Man 2,

de most az EA Sports következő AAA játéka is felkerül a listára. A bundle érkezését és várható árát a megbízható szivárogtató billbil-kun szellőztette meg az X-en.

Mennyiért és hol lesz kapható a PS5 bundle?

Mint írja, nem csak azt sikerült megtudnia, hogy mit fog tartalmazni az új PS5 csomag, hanem azt is, hogy mennyiért lehet majd kapni. Nem túl meglepő módon a digitális konzolt választó gamerek ússzák meg olcsóbban a bulit. A leak szerint ezekre a variánsokra lehet számítani:

  • PS5 Standard csomag (lemezes) + EA Sports FC 24 utalvány + FC 24 Ultimate Team tartalom: 619,99 euró (kb. 240.500 forint)
  • Digitális PS5 csomag + EA Sports FC 24 utalvány + FC 24 Ultimate Team tartalom: 519,99 euró (kb. 201.800 forint)

Minimum furcsa, hogy ezek szerint hiába választja valaki a Pro konzolt, abban nem lesz benne az FC 24 fizikai példánya, hanem ugyanúgy csak a letöltő kódot tartalmazó utalvány, mint a digitális csomagban. DE: hiába számít billbil-kun a PlayStation 5 hiteles prófétájának, ezek még akkor sem hivatalos infók, szóval várni kell, míg a Sony megerősíti (vagy korrigálja) az értesülést.

Forrás: EA Sports

Arról, hogy az új bundle mikor és hol lesz kapható, a szivárogtatónak még nincsenek pontos információi, de annyit hozzátett: az európai megjelenés biztos, a dátum még nem, viszont hamarosan bejelentik. Maga az EA Sports FC 24 játék 2023. szeptember 29-én megjelenik – Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra. Talán a PS5 bundle se várat majd sokat magára.

Ettől meg dagadjon a nemzeti kebel:

Ilyen értékekkel kezd Szoboszlai az EA Sports FC 24-ben

×