Hamarosan itt az EA Sports FC24 megjelenése. Most, hogy a Liverpoolba szerződött Szoboszlai, a lapját is egyre többen akarják majd maguknak megszerezni.

2023.09.07. – Számunkra talán a nyár legnagyobb híre volt, hogy Szoboszlai Dominikot, a magyar válogatott csapatkapitányát a Lipcséből magához csábította a Liverpool. Az angol top klub ráadásul mélyen a zsebébe nyúlt, hogy a fiatal támadó biztosan náluk kössön ki. Ám a tündérmese folytatódott a bajnokság startjával, Dominik kirobbanthatatlan kezdőnek tűnik, játéka miatt már két meccsen is a legjobbnak választották, ráadásul már össze is jött az első hivatalos gól a Liverpool színeiben.

Magyar kiválóság, kompetitív liga és csapat, ez a tökéletes összetevője egy kiváló FC24 Ultimate Team startnak. Pláne úgy, hogy idén még saját magunk is fejleszthetünk a lapokon az Evolutions mechanikának köszönhetően. Végre nem kell várni az EA Sportsra, hogy kedvenceink jobb, versenyképes lapokat kapjanak.

Mondjuk azt még nem tudni, hogy egészen pontosan hogyan fog működni a rendszer. Az biztos, hogy lesznek majd olyan lapjaink, amiket Objective-eken keresztül fejlesztgethetünk az év során. Ez véleményem szerint egy kiváló újítás, ráadásul így tényleg nem lesz nehéz kinevelni pár klublegendát. Viszont az még kérdéses, hogy milyen kalapból választhatunk. Az Evolutions reklámozása közben arról volt szó, hogy „bárkit” választhatunk, ám valljuk be ez egy olyan játék esetén, aminek a fő monetizációs fókusza a csomagok eladása, ez egészen lehetetlennek tűnik. Gondolom úgy fog működni, hogy a meglévő lapjaink közül választhatunk majd játékosokat, akiket elkezdünk nevelni, nem az fog történni, hogy a játék elején kapunk egy lehetőséget, hogy válasszunk magunknak delikvenst.

Na, de hogyan kezd a Szoboszlai to Glory keretünk?

Ha lehetőséget kapunk arra, hogy fejlesszünk bárkit, akkor biztosan lesznek itthon olyanok, akik Szoboszlai Dominik kártyáját akarják majd kimaxolni az Evolutionsön keresztül. Szerencsére a leakerek már darabokra szedték a kezdőklienst, így már azt is tudjuk, hogy Szobo milyen statokkal indul szeptember végén.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A magyar válogatott kapitánya szignifikánsan jobb lapott kapott az FC24-ben, mint korábban bármelyik FIFA játék során. Ezúttal már 82-es összértékről indul, s a játékbeli statjai sem szörnyűek. A fontosabb kategóriákban mind-mind 80 fölötti számokat láthatunk, ami a játék elejére nézve igencsak bíztató lesz. Ha valaki kinyitja, érdemes lesz pályára is küldeni az első pár hétben.

Az viszont jól látszik, hogy az FC24 adatbázisát még a bajnoki start előtt pakolták össze a kanadaiak, Szoboszlai 34-es védekezése igencsak röhejesnek tűnik, ismerve azt, hogy milyen szerepet szán neki Jürgen Klopp hétről hétre a keretben.

Ezt olvastad már?

Kedvezményesen most csak 370000 forint a Call of Duty kollekció

×