Szeptemberben is remek ajándékokkal örvendezteti meg a játékosokat az Amazon Prime Gaming.

2023.09.04. – Bár a játékosok nem az Amazon Prime Gaminget kedvelik a legjobban a videojátékos előfizetési modellek között, pedig nem kevésbé éri meg előfizetni rá, mint bármelyik másik szolgáltatásra.

Ugyan nincs egy hatalmas hozzáférhető játékkínálat, de van helyette hetente igényelhető ingyen játék, e legnépszerűbb játékokban beváltható exkluzív in-game extrák, de még a kedvenc tartalomgyártóinkat is támogathatjuk a Twitchen – nem is említve a Prime többi extráit, mint például a film és sorozatstreaminget.

Akárhogy, akárhonnan nézem, ez azért elég jó üzlet, pláne, hogy Magyarországon mindösszesen 899 forintot kérnek mindezért, az első hét pedig teljesen ingyenes.

Ha pedig épp nincs kedvedre való szajré, és sokallod a kiló kenyér árát, akkor bármikor lemondhatod a Prime-odat anélkül, hogy el kellene búcsúznod a berámolt ajándékoktól. Bizony, ez nem úgy működik, mint a PlayStation Plus: itt minden, amit korábban ingyenesen megkaptál, azt az előfizetés visszamondása után is bármikor eléred.

Nem kell mást tenned, mint az Amazon Prime Videós fiókoddal bejelentkezni a Prime Gaming felületen, majd az in-game content és a weekly game menüpont alól elkezdeni kiválogatni, amire igényt tartunk, a kapott kódokat pedig a megfelelő felületeken beváltani. És biza’ van miből csemegézni, szeptemberben ugyanis 7 ingyen játék érkezik a vetésforgóba, a megannyi játékbeli cuccról már nem is szólva.

A hónapban például igényt tarthatunk a

  • Football Manager 2023-ra (szeptember 7.)
  • Ozymandias: Bronze Age Empire Sim (szeptember 14.)
  • Absolute Tactics: Daughters of Mercy (szeptember 14.)
  • Dexter Stardust: Adventures in Outer Space (szeptember 21.)
  • Shotgun King: The Final Checkmate (szeptember 21.)
  • Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition (szeptember 28.)
  • Hundred Days: Winemaking Simulator (szeptember 28.)

kifejezetten remek játékokra. Sőt, ha nem totojázunk, akkor visszamenőlegesen még egy csomó más játékot is berámolhatunk.

Továbbá beválthatunk mindenféle jóságot a League of Legendsben, a Diablo IV-ben, a FIFA 23-ban, a Valorantban, a Dead Island 2-ben, a Warzone-ban, a World of Warcraftban, a Hearthstone-ban…. és legyen itt elég ennyi, mert holnapig sem végeznék a felsorolással. A teljes listát a Prime Gamingen lehet (és érdemes) csekkolni, ha érdekelnek az ilyenek. A lényeg, hogy 899 forintért még a hülyének is megéri.

Ezt is érdemes elolvasnod:

7 egészen szórakoztató új játékkal játszhatsz teljesen INGYEN a Steamen

×