Még csak pár hete nem indult új adás a Twitchen és a YouTube-on, de már így is hatalmas hiány lett az adásaikra. Szerencsére nem kell sokat várni a visszatérésükre.

2023.09.03. – Bár a Kókuszcsoport, azaz a Fókuszcsoport/Jólvanezígy Twitch-csatornája július 13-án csupán másfél hónapos szünetre ment, de a nézők várakozással töltött hetei ennél biztosan jóval többnek érződik. Főleg, mert a jellemzően közéleti témákat feldolgozó csapat különösen nagy űrt hagyott maga után, hiszen hiába értek el látványos sikereket a Twitchen, majd nyomtak le egy országjáró turnét, valamiért még mindig nem indítottak rájuk konkurenciát.

Ezért is lehet jó hír, hogy a Jólvanezígy szeptember 4-én végre visszatér Twitchre az élő adásokkal, akik viszont a vágott videókat szokták hallgatni/nézni, azoknak szeptember 5-én lesz érdemes felcsapni a YouTube feliratkozásaik között a csatornát.

Ehhez a csapat egy egészen ütős előzetest is készített, ami nagyszerűen reflektál azokra a témákra, problémákra, társadalmi és közéleti közegre, a propagandára és még sok-sok minden másra, melyeknek a 2. évadban sem leszünk híján. Bárcsak másként lenne, de talán ebben áll a Jólvanezígy sikere is: egyszerűen nincs még egy olyan, kifejezetten fiatalokhoz szóló állandó reggeli műsor, amiben ezek az életünket alapjaiban meghatározó dolgok adnák az elfogyhatatlan muníciót Ádám és Marci szájába.

Hogy a 2. évad is lesz-e olyan sikeres, mint az első, azt majd meglátjuk, de könnyebb dolguk a Twitchen biztosan nem lesz, ahol az elmúlt pár hétben kissé átalakultak az erőviszonyok. Feltűnt ugyanis egy ifjú titáncsapat, ami 2okos néven szédítően gyorsan, mindössze néhány nap alatt a TheVR-t is megközelítő nézettségeket értek el. Persze félteni senkit sem kell, hiszen amit a Jólvanezígy csinál, az igencsak egyedülálló a magyar ajkú Twitch-csatornák rengetegében.

Borítókép: Forbes

Ezt is érdemes elolvasnod:

Álommeló? – Hogyan lehetsz munka mellett „hivatásos” játéktesztelő?

×