Egy ismert Warzone szekértő elmagyarázta, miért kellene több játékosnak fontolóra vennie a Lachmann Shroud használatát a Warzone 2-ben.

2023.09.02 – Most, hogy végre megjelent a Warzone 2 Season 5 Reloaded frissítés, a fejlesztők alaposan felrázták a fegyver-metát. Hogy mely fegyvereket érdemes most leginkább használni, arról már írtunk egy összefoglalót, mivel gyakran jönnek a nerfek.

A Season 5 során azonban bekerült a játékba egy új SMG, a Lachmann Shroud, ami nagyjából ugyanolyan, mint a Lachmann Sub. Utóbbi egyébként megállíthatatlannak tűnik, jelenleg a WZ Ranked szerint ő vezeti meta-fegyverek listáját, 17,6%-os választási arányával.

A Lachmann Shroud azonban teljesen máshogy működik, mint egy tipikus SMG. Csak burst vagy single fire módban használható, ami miatt sokan félnek kézbe venni. A furcsa profil ellenére az ismert Warzone szakértő azt állítja: igazán megéri használni.

Metaphor szerint érdemes megtanulni használni a fegyvert, ugyanis igazán OP lehet.

Metaphor szerint a Lachmann Shroud OP Warzone 2-ben

Természetesen a Warzone guru, Metaphor azt is elárulta, hogy miért ilyen különleges a fegyver, sőt még egy loadout beállítást is kaptunk tőle.

„Ennek a fegyvernek van az egyik legalacsonyabb TTK-ja az egész játékban. Az egyetlen trükk az, hogy single fire-re kell tenned. Ez a fegyver nagyon jó” – mondta egy friss videóban.

Természetesen Metaphor elismerte, hogy nem feltétlenül várja el, hogy a Lachmann Shroud átvegye a Warzone metáját, mert egy single fire SMG használata elég „unalmas” lehet. Azonban ha valaki megtanulja használni és az erősségeire játszik, annak meglesz a jutalma.

Persze a Lachmann Shroud használható burst fire módban is, de akkor sokkal nehezebb kontrollálni a visszarúgást, és kevésbé lehet irányítani a lövéseket. Persze azzal, hogy így mennyire hatékony a fegyver lehet vitatkozni, előtte azonban érdemes kipróbálni az alábbi beállítást.

Lachmann Shroud loadout:

  • Barrel: 170MM Grapple VI (+0.23, +0.17)
  • Laser: VLK LZR 7MW (-0.35, -51.00)
  • Underbarrel: FSS Sharkfin 90 (-0.67, +0.23)
  • Stock: Meer Recoil-56 Factory Stock (-1.81. -0.85)
  • Rear Grip: Lachmann TCG-10 (-0.06, -0.12)

Ha a Lachmann Shroud nem egészen a te metád, akkor még mindig válogathatsz egy rakás OP fegyverből, amit a Warzone 2 legújabb frissítése kínál. Sok sikert!

Ezt láttad?

Régen minden jobb volt? – Ennyibe kerülnének az elmúlt 45 év ikonikus konzoljai

×