20-75%-kal olcsóbban csaphatsz le olyan PS game-ek PC portjaira, mint a God of War, a Spider-Man Miles Morales vagy a The Last of Us Part I.

2023.09.01. – Elindult a PlayStation kiadói vásár a Steamen és az Epic Games Store-ban, aminek köszönhetően egyes játékok PC-s változatait akár töredék áron beszerezheted. Minden címet látványosan leáraztak: 20-33-40-75 százalékkal kell kevesebbet leszurkolni értük. Ennyiért már kifejezetten arra csábítanak, hogy ha valamikor, akkor MOST érdemes lecsapni rájuk.

A Sony nem véletlenül árazza le a játékait éppen most – vélekedik a VGC. Az oldal emlékeztet: a PlayStation Studios vezére, Hermen Hulst tavaly ősszel harangozta be, hogy az exkluzív címeik PC portja a szándékaik szerint legkésőbb egy évvel a konzolos premier után megérkezik. A kijelentése óta majdnem egy év eltelt, szóval ideje volt, hogy a PC gamerek is kapjanak a jóból – legalább egy izmos leárazás formájában.

Ezeknek a PC-s portját szórja ki a PS

Íme néhány kiemelt ajánlat – mellette az Epic Games áruházában feltűntetett árakkal, forintban. Fontos, nem fontos, szólok: a megugrott euró árfolyam miatt talán jobban megéri most az Epicnél vásárolni, mint Steamen – már csak az árfolyam-különbözet és az átváltási költségek miatt is, amit a nyakadba varrhat a bankod.

  • Marvel’s Spider-Man Remastered – 14.063 forint (33% off)
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – 11.383 forint (33% off)
  • The Last of Us Part I – 16.792 forint (20% off)
  • God of War – 10.194 forint (40% off)
  • Horizon Zero Dawn – 5.606 forint (67% off)
  • Uncharted Legacy of Thieves Collection – 10.194 forint(40% off)
  • Returnal – 16.792 forint (20% off)
  • Sackboy: A Big Adventure – 10.495 forint (50% off)
  • Predator Hunting Grounds – 2.647 forint (75% off)

A Predator franchise rajongói amúgy különösen jól járnak a tegnap indult PlayStation Kiadói Vásárral, hiszen a Hunting Grounds különböző kiegészítői is 75 százalékkal olcsóbbak. A DLC pakkok ennyi kedvezménnyel egyenként párszáz forintért hozzácsaphatók az alapjátékhoz.

A PlayStation Kiadói Vásár szuper ajánlatai Steamen itt, Epicen pedig itt érhetőek el, szeptember 7-ig.

Elérhetnének már minket a konzol leárazások is:

Ismét nagy árzuhanásba kezd a PlayStation 5 – tényleg jön az új vas?

×