A Warzone és Modern Warfare II fejlesztői ezúttal sem pihennek. A fájlok alapján már javában készítik elő a hatodik szezon felhozatalát.

2023.08.31. – A Warzone eredeti változata az első időszakban nem vitte túlzásba a skineket. Akkor is voltak már megvásárolható kozmetikai tárgyak, de ezek sokkal inkább a katonai vonalon mozogtak, mintsem a repkedő szuperhősök szintjén. Az utóbbival sincsenek hatalmas problémák, ám érthető, hogy miért képesek ezek megosztani a közösséget. A Warzone „1” korszak második felében már azért felfedezhettünk néhány kollaborációt, legyen szó a Scream filmről vagy épp Snoop Doggról. Úgy tűnik, hogy pénzügyileg is megérhette a kiadónak, hiszen azóta teljesen más irányt vettek.

A2023 elejénkiszivárgott Activision dokumentumok már eléggé árulkodóak voltak ezzel kapcsolatban. A kiadó úgy döntött, hogy minden egyes szezonban kötelező jelleggel kell szerepelnie kollaborációs csomagoknak is. Jól tudjuk azóta, hogy ezt sikerült is betartani. Elég csak a Season 4-es The Boys együttműködésre gondolni vagy épp a minap megérkezett Lara Croft skinre. Nem nehéz megtippelni, hogy a fejlesztők folytatnák ezt a tendenciát. A szerda este debütált Reloaded fájljaiban már néhány potenciális jelölt fel is bukkant.

Rengeteg kollaboráció érkezhet Warzone-ba és MW II-be

CharlieINTEL szerencsére össze is gyűjtötte az első napi fogásokat. Olyan nevek és karakterek bukkantak fel, mint Skeletor, Spawn, Ash Williams vagy épp Alucard. Jól látható, hogy sem az animéket/mangákat, sem pedig a nyugati képregényeket nem vetik meg az Activision munkatársai.

Úgy tűnik azonban, hogy a klasszikus vonalat képviselő játékosokról sem feledkeznének meg a Warzone és Modern Warfare II fejlesztői. A Call of Duty 2 ihlette Captain Price skin is megérkezhet még ebben a szezonban, de legkésőbb a következőben. Ez már egy fokkal jobban megdobogtatta a rajongók szívét. A Vanguard idejében sok hamis felvétel keringett erről a skinről, talán onnan vették az ihletet a fejlesztők.

Retteghetnek a toxikus CoD játékosok, repülni fognak – Már AI moderál

×