Az Activision nem csak a Warzone rajongóit örvendeztette meg új játékmódokkal. A Call of Duty: Modern Warfare II tulajdonosok is örülhetnek.

2023.08.31. – A Season 5 közepéhez érkeztünk Call of Duty-ban. Egyértelműen a Warzone a népszerűbb mód, ám a fejlesztők a Modern Warfare II-ről sem feledkeznek el. Ahogy korábban elhintették, több újdonságot is kapott a fizetős részleg. Ezek egy része mindkét játékban feloldható, használható. Az új fegyvereket vagy épp az új skineket a Wazone és MW II játékosok egyaránt beszerezhetik majd.

Értelemszerűen az új Resurgence mód vagy épp az Armored Royale LTM továbbra is a Battle Royale mód kiváltsága maradt. Érkeztek azonban olyan Call of Duty fejlesztések, melyet talán még a Warzone rajongók is megirigyelhetnek majd. Régóta kért funkciót is implementáltak a programozók, de friss helyszínnek sem lesznek híján a felhasználók. Ezek szintén szerda este élesedtek már, így a bejegyzés megjelenésének időpontjában fejest is lehet ugorni az újdonságok tengerében.

Nézzük is, hogy milyen Modern Warfare II finomságokra számíthatunk!

Új Modern Warfare II pálya és játékmódok

A Building 21 melletti látogatóközpont mostantól mindenféle tűzpárbajnak otthont ad majd. A DRC – Zone 1 területén igazán dinamikus, gyors harcokra készülhetnek majd a játékosok. Rengeteg rövidítést is kihasználhatnak majd a rutinosabb Operatorok, de flankelésben sem lesz majd hiány, érdemes lesz néha-néha hátrapillantani, nehogy kellemetlen meglepetés legyen a vége.

DRC - Zone 1 - A Call of Duty új pályája

DRC – Zone 1 – A Call of Duty új pályája

Két új mód is tiszteletét teszi a játékban. Az egyik a Gunfight Snipers, míg a másik a 4v4 Faceoff nevet viseli majd magán. Szerencsére már az elnevezések is segítenek abban, hogy elképzelésünk legyen a lényegről. A Gunfight speciális módjában a Sniper és Marksman Rifle kategóriáé lesz a főszerep. Mindezt másodlagos fegyverek, illetve Lethal és Tactical tárgyak nélkül. A 4v4 Faceoff pedig a 3v3 Faceoff kibővített változata lesz majd, mely igazán izgalmas harcokkal kecsegtethet a szezon második felében.

A fentieken kívül érdemes megemlíteni még a Play Again gombot is. A Play Again segítségével a véletlenszerűen összeverődött csapatok tovább folytathatják a meccseket, ha mindenki így gondolja. Ez mindössze néhány kattintás lesz a Season 5 Reloaded után.

Forrás: COD Blog

Lara Croft, „új” pálya és csákány?! – Íme a Warzone Season 5 Reloaded

×