Erősen kezdett a Warzone ötödik szezonja, már csak a folytatás volt kérdéses. Szerencsére a fejlesztők ezúttal sem hagynak minket cserben.

2023.08.30. – Augusztus harmincadikán, az esti órákban elstartolt mindenki számára a Warzone ötödik szezonjának Reloaded frissítése, így ismét kaptunk egy kis vérfrissítést. A Call of Duty battle royale kliense továbbra is teljesen ingyenes, ahogy a DMZ módért sem kér el semmit a kiadó. A régi “Warzone: Caldera” kliens továbbra is él még néhány hétig, ám a tavaly novemberi start óta nem meglepő módon csak Calderán játszhatnak a felhasználók.

Az első időszakban a fejlesztők nem igazán szerették túlzásba vinni a módokat, hiszen rengeteg újdonság várja a játékosokat. A Season 2-ben végre megérkezett a kisebb pálya és a Resurgence mód, máris színesebb repertoár várt a rajongókra. Season 3-ban talán végre újra beindult az igazi Warzone életérzés, a negyedik szezonban pedig a helyszínek és a módok sokszínűsége javíthat a korábbi tapasztalatokon. A Reloaded pedig tovább csavart a megszokott működésen, megérkeztek a dinamikusan cserélődő pályák. Remek kérdés volt tehát, hogy mit tartogathat a Season 5. Az első négy hét erős volt, bár a Plunder és Lockdown módokkal azért voltak kisebb-nagyobb problémák. Mostanra azonban ezek teljes mértékben elhárultak, immáron a gondtalan szórakozásé a terep.

Warzone játékmódok - A friss lista

Warzone játékmódok – A friss lista

Nézzük is, hogy milyen játékmódok várnak ránk a szerdai playlist frissítés után!

Battle Royale – Al Mazrah – Ranked

  • Trios

Battle Royale – Al Mazrah 

  • Solos, Quads

Battle Royale – Vondel

  • Duos, Trios

Resurgence – Vondel

  • Quads

Resurgence – Map Rotation

  • Solos, Duos, Trios

Armored Royale – Al Mazrah

  • Quads

Plunder – Al Mazrah

  • Quads

Lockdown – Vondel

  • Quads

„Új” Warzone Resurgence helyszín – De hol van?

Fort Resurgence - Warzone

Fort Resurgence – Warzone

Eddig Vondel és Ashika szigete cserélgette egymást a Resurgence módok rotációjában. A Reloaded frissítés azonban egy új pályát is ígért a megfáradt játékosoknak, mely valójában nem is annyira új. A Fort Resurgence módban Al Mazrah egy kiszakított területével találkozhatunk majd. Al Bagra Fortress-t és az azt körülvevő épületeket kerítették el a fejlesztők. A Raven Software azonban nem sokkal a frissítés után bejelentette, hogy csak jövő héten élesedik az újdonság a szervereken. Ezért nem találod meg a játék menüjében, hiába ígérték az első napra az érkezését.

Szavazás: Szerinted a Warzone tönkretette a Call of Duty multit?

×