Hivatalos dátumot kapott az iPhone 15 széria megjelenése. A gyártó megerősítette, mikor mutatja be, az Apple Watch 9-cel és talán a Vision Proval együtt.

2023.08.30. – A korábbi értesülések szerint az Apple idén is négy különböző modellt fog bemutatni az új iPhone sorozatból. Mivel a meghívók a minap kimentek a nagy bejelentés hivatalos eseményére, most már azt is pontosan tudjuk, mikor kapunk választ a kérdéseinkre.

  • Valóban négy új telefonra számíthatunk?
  • Igaz az ultravékony keret és az ívelt üveg kijelző?
  • Hogyan szabható testre a némító billentyű?
  • Milyen kamerát kapunk?
  • Tényleg már USB-C porttal jelenik meg?
  • Melyik kiegészítő és milyen frissítést kap?
  • Láthatjuk végre a Vision Prot?

És még sorolhatnánk… A bemutató várhatóan sok változást hoz, amire a sajátos cím és logó utal. Előbbi a csodára éhezést sejtető „Wonderlust”, míg utóbbi a Thanos csettintésére elporladó világra hajaz – véli a TechCrunch.

Milyen lesz az új iPhone?

A show nyilván elsősorban az iPhone 15-re koncentrál, és ami azt illeti, a márkára nagyon ráférne néhány „hűha-faktor”. Az egyik kapásból lehetne a megfelelés a vásárló javításhoz való jogának, amit először Kaliforniában iktathatnak törvénybe. Mivel az Apple szeret elébe menni a dolgoknak (az USB-C töltővel is így járt el, hisz Amerikában már ilyen portot kapnak a legújabb készülékei), lehet, hogy az iPhone-ok javíthatóságát fogják reklámozni az eseményen.

Az Apple Watch Series 9 bemutatása is elég biztosra vehető. Az sem kizárt, hogy a sorozat A15 Bionic chipet és egy új rózsaszín opciót is kap, meglovagolva a Barbie új reneszánszát. Várható még a legújabb iOS, macOS és watchOS demonstrálása, és erős a gyanúnk, hogy az Apple nem hagyja ki a ziccert, hogy teljes pompájában leleplezze az Apple Vision Pro AR/VR szemüveget is.

Forrás: Apple

Az Apple Wonderlust címmel meghirdetett nagy leleplező eseménye szeptember 12-én, magyar idő szerint este hétkor kezdődik. Élőben az apple.com-on és az Apple TV appon lehet majd követni.

Amúgy eddig nagyjából ezt tudni a Vision Proról:

Bemutatták: megáll az ész az Apple Vision Pro-tól, de a gazdagok játékszere lesz

×