Szokatlan együttműködésből születtek döbbenetesen szép Xbox-kiadások, Porsche versenyautók színeiben. Elakad tőlük a lélegzeted.

2023.08.28. – Nem csak autóverseny- és Porsche-rajongók fognak hátast dobni a luxusautómárka fennállásának 75. évfordulójára megjelenő Xboxoktól. Ennyire gyönyörű és vagány kiadások ritkán látnak napvilágot. Még akkor is figyelemre érdemesek, ha elég kicsi esélyed van rá, hogy megszerezz közülük egyet.

Az autógyártó támogatásával készült hardverek konfigurációja semmiben sem fog különbözni a piacon kapható Xbox Series X-től. A konzolok szíve-lelke-kontrollere pontosan ugyanazt tudja, amihez minden földi halandó hozzáfér. Viszont a dizájn, az leviszi a hajad! Kár, hogy csak hatalmas szerencsével lehet majd megszerezni őket.

Forrás: Porsche

Az esport1.hu szerint igazi motorsport-történelmet idéznek az egyes festések, amelyeket a Porsche versenyautói ihlettek. Az alábbi klasszikus kocsik alapján készült, hat különböző dizájn:

  • 75th Anniversary / Porsche 963
  • Salzburg (1970)
  • “Hippie” (1970)
  • “Pink Pig” (1971)
  • Porsche Racing Edition (1978)
  • 911 GT1 (1998)

A konzolokat, amelyeket az alábbi videóban részletesen is megszemlélhetsz, nem lehet megvásárolni. Ennél is durvább, hogy mindössze 75 darab készül belőlük, a Porsche 75. születésnapjára. El tudjuk képzelni, hogy amint megérkeznek a tulajdonosokhoz, mennyit fognak érni! A gyűjtők már a kiadás másnapján az eredeti Xbox Series X árfolyam (kb. 210 ezer forint) többszörösét fogják kínálni értük.

A 75. évfordulós konzolokat tehát hivatalosan megvenni nem, csak MEGNYERNI lehet. Sajnos ezt sem akárhol. Az együttműködés keretében az Egyesült Királyságban, az USÁ-ban és Németországban élő gamerek pályázhatnak rá. A Porsche Xbox Sweepstakes játék keretében ezen az oldalon tudsz pályázni a konzolokra, egy egyszerű regisztrációt követően. Ha a fentebb írt országok valamelyikében élsz (vagy van ott ismerősöd, akit ráállíthatsz az akcióra) és elmúltál 18, akkor magyar idő szerint október 2-a reggel hét óráig van időd kitölteni a rövidke űrlapot.

És ha formabontó autóversenyre fáj a fogad:

Olyan autóversenyzős játékká alakulhat a Fortnite, hogy te is letöltöd

×