Képzeld el, hogy olyan gamer széked van, mint egy Porsche autóülése! Nos, a RECARO × Porsche Gaming Chair Limited Edition nagyjából ilyen.

Egy Porsche szolnba besétálni azért, hogy gamer kiegészítőket vegyél, kissé olyan, mintha csak meg akarnád szivatni a haverodat. Pedig ezt teljesen valós. A Porsche ugyanis valóban kiadott egy gamer széket, sajnos azonban igen drágán.

A RECARO × Porsche Gaming Chair Limited Edition 2499 dollárba került, ami nagyjából 908 ezer forint.

 

Nyilván az elképesztő ára miatt kétszer is meggondolod, hogy szükséged van-e egy ilyen székre. A RECARO egyébként olyan cég, ami régi autók ülését tervezte, például az ikonikus Porsche 911-esben található üléseket. Ez tehát egy prémium gamer szék, ez indokolja az árat. A cél természetesen az volt, hogy támogassák az esportot, ahol a praktikusság és a kényelem nagyon fontos a játék során.

Közben persze azt is szerették volna, hogy a szék úgy nézzen ki, mint egy Porsche autó ülése. Kétségtelenül van különbség egy olcsó gamer szék és egy csúcskategóriás szék között, így ha a RECARO × Porsche Gaming Chair Limited Edition olyan érzést ad, mintha egy Porschéban ülnél, akkor az ár talán megéri.

A szék előrendelhető a Porsche Design hivatalos oldalán, így 2023. március 15-én meg is kaphatod. Vagy utána, mert az nálunk munkaszüneti nap.

Ezt láttad már?

Ha piálsz, hajlamosabb vagy a játékfüggőségre, és ez fordítva is igaz

 

×