Friss kiszivárgott hírek szerint olyan játékmódot kap a Fortnite, ami mindenkinek tetszeni fog, aki szeret versenyezni.

2023.08.03. – Kétségtelen, hogy a Fortnite szeret más játékok ötleteiből ihletet meríteni, hogy azt felhasználja a saját sikeréhez. Gondoljunk csak bele, hogy a Fortnite: Save the Word egy teljesen más játék volt, és igazából a nagy sikert a battle royale mód hozta el. Az azóta eltelt években pedig a fejlesztők igyekezték mindenféle őrült móddal és funkcióval fokozni a hangulatot, egyre nagyobb sikerrel.

Most úgy tűnik, hogy olyan játékmód érkezik a Fortnite-ba, ami ismét felrúgja az alapvető játékmenetet.

Ha lehet hinni a szivárgásoknak, akkor a Mario Kart mechanikáiból merítenek a következő őrült, ám igen izgalmasan hangzó módhoz. Szivárgások szerint ugyanis a Chapter 5 során versenymódot kapunk, ahol autókkal lehet majd driftelni, harcolni és persze versenyezni. Lesznek trükkök, ugratások, és minden, amit például a Mario Kart kínál. Ez persze csak játékmechanikai inspirációt jelent, de a lényeg hasonló lehet majd.

 

 

Persze azt, hogy mikor érkezik a Chapter 5, azt egyelőre senki sem tudja biztosan. A szivárogtatók szerint a Chapter 4 valamikor 2023 végén ér véget, ezt azonban nem erősítette meg az Epic.

Az biztos tehát, hogy ha lesz is autóversenyzős mód, akkor arra még sokat kell várni, izgalmakban azonban nem lesz hiány benne. Mostanában talán a Jujutsu Kaisen anime-kollaboráció aktuális, hiszen a sorozat szereplői érkeztek meg a játékba.

Ezt láttad?

Tudtad, hogy a PlayStation ikonikus szimbólumainak jelentése is van?

×