A Sony megadja a módját a nyár stílusos lezárásának, és 2022 több tekintetben is „legnagyobb” játékát adhatja ajándékul az összes PS+ tagnak.

2023.08.28. – Bár a hivatalos megerősítés még egy kicsit várat magára, de olybá tűnik, hogy idő előtt kiszivárgott a Sony egyik ajándéka, amelyet az összes PS+ előfizetőnek kíván adni majd szeptemberben. Persze most sem egyetlen hatalmas címről lesz szó, hanem háromról, de egyelőre csak az egyikről, méghozzá a legnagyobbról rántotta le a leplet az eddigi pályafutása során 100%-os pontossággal dolgozó billbil-kun ~ alias Dealabs.

Az ultramegbírzható forrás szerint azok a PlayStation tulajdonosok, akik előfizetői a Sony játékszolgáltatásának valamelyik (Essential, Extra és Premium) csomagjának, egész szeptemberben, október 3-ig ingyenesen megkapják 2022 egyik legvártabb játékát,

a rebootolt Saints Rowt.

Bár a játékot valóban rajongók milliói várták, a legtöbbeknek sajnos csalódniuk kellett. A bugok alól alig látszott ki a játék, de talán nem is ez, hanem a kényszeredett edgy-sége, az erőltetett poénjai, a totál átgondolatlansága volt a legnagyobb problémája. Persze a 27.000 forintos árcímkéjén is nehezen teszi túl magát az ember, pláne akkor, ha azt egyetlen porcikája sem indokolja.

A Voiliton fejlesztőinek javára szóljon, hogy derekasan megpróbálták kijavítani a Saints Rowt. Több-kevesebb sikerrel jártak, hiszen teljes egészében nem tudták átírni, de a legtöbb bugot és problémás elemet azért úgy, ahogy sikerült kigyomlálni. A végeredmény egy „Game Passba/PS Plus-ba jó lesz” cucc, amit ha ingyen adnak, akkor néhány óráig simán el lehet vele majomkodni.

A Saints Row 2022-es rebootja is éppen ezért bukott meg: teljes árat kértek érte. Így viszont érdemes lehet majd nekiveselkedni, függetlenül a negatív kritikáinak, melyeket jellemzően a megjelenésekor aggattak rá – akkor amúgy abszolút jogosan. Egy új esélyt viszont minden és mindenki megérdemel.

A másik két ajándék játékról azonban nem tudni semmit, róluk előreláthatólag a következő 3-4 napban fogunk  többet megtudni – illetve a Saintset is validálni. Ami viszont biztos közös lesz bennük, hogy csomagtól függetlenül minden PS+ előfizető ingyen megkapja őket.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezért romlanak el a PS5 kontrollerei, és ezért nem fogják megoldani a problémát

×