A Warzone Season 5 Reloaded frissítése napokon belül meg is érkezhet az éles szerverekre. Érdemes lehet kihasználni az utolsó napokat.

2023.08.27. – A Warzone rajongók már tűkön ülve várják a hét közepét. Nem véletlenül, hiszen várhatóan ekkor esik be a következő nagy frissítés, mely a Reloaded nevet viseli. A fejlesztők hosszú ideje ezt a frissítési ciklust alkalmazzák, a Modern Warfare II sem változtatott ezzel. A szezon eleji csomagoknál valamivel szerényebbek a szezon közepén érkező fejlesztések, de így sincs ok az aggodalomra. Az újdonságok egy részét össze is gyűjtöttük nemrég, a hét elején pedig további hírek is érkezhetnek.

A Reloaded frissítés azonban nem érkezik üres kézzel. Az esetek jelentős részében kőkemény nerfek és buffok alakítják a Warzone fegyverek erősorrendjét. A Season 4 végén és a Season 5 elején már kaptunk egy kis ízelítőt, de nagy eséllyel most sem marad ez el. Éppen ezért érdemes lehet az utolsó pár napban olyan fegyvereket választanunk, melyek valamilyen módon kiemelkednek a felhozatalból. Szerencsére a Warzone tartalomgyártók ezúttal is pillanatok alatt a segítségünkre sietnek.

Ezt a Warzone AR-t használd

Ezúttal is a loadoutok nagy ismerője, Metaphor sietett a segítségünkre. Az elmúlt napokban több Warzone AR-t is megvizsgált, elemzett, így jutott arra, hogy bizony a Chimera lehet az egyik legjobb választásunk jelenleg. Természetesen ezúttal sem hagyott minket kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatnunk:

  • Barrel: 10″ SA Phoenix
  • Laser: VLK LZR 7mw
  • Ammunition: .300 BLK Hollowpoint
  • Rear Grip: Bruen Flash Grip
  • Magazine: 45 Round Mag

A fegyver igazán hullámzó teljesítményt nyújtott a Warzone szezonok során. Szerencsére a Season 5 elején megérkezett erősítések átlendítették arra a pontra, hogy érdemes legyen számításba venni. Nem lenne meglepő, ha az elkövetkezendő időszakban ismét a listák élén találnánk meg.

Persze a Season 5 Reloaded frissítés bármikor beleszólhat, ám igazán meglepő lenne, ha az erősítés után egyből gyengítéssel indítaná a következő heteket. A Warzone és Modern Warfare II játékoknak még egy közös szezonjuk van, a Season 6 Reloaded után már készülhetünk lélekben a Modern Warfare III integrációra. Csak győzzünk majd kiigazodni az új erőviszonyokon.

Új, „ingyenes” Call of Duty csomag érkezett – Nem mindenki fog örülni

×