A Razer a Gillettel közösen hozza el a gamer borotvát, aminek nem tudjuk mi értelme lesz, ha egyáltalán nincs rajta RGB. Akkor mit is tud?

2023.08.25. – Sok-sok ostoba terméket mutatott már be a Razer az évek során, melyek többsége egyfajta áprilisi tréfa volt. Ilyen volt idén áprilisban az a PC-s egér, ami borotva is volt egyben. Nos, úgy tűnik, hogy a gamer borotva már nem álom és nem is poén. A Razer a Gillette borotvagyártóval közösen létrehozott egy kollaborációt, csak sajnos RGB nincs rajta.

Ezt most valóban nem szabad összekeverni az áprilisi tréfákkal, ez egy valódi termék. Egy olyan borotva, amin a Gillette márkajelzés mellett a Razer logó is rajta van, és zöld az egész. Sajnos nem olyan menő, mint a borotválkozós egér, szóval egy nagyon egyszerű eszközről van szó.

Fogták az ötpengés GilletteLabs with Exfoliating Bart, és rácsapták a Razer színösszeállítást és a kígyós logót.

Így aztán nincs RGB, ami egy igen nagy hiányosság, tekintve, hogy a Razer pont arról híres, hogy szinte minden gamer perifériába belerakja. A Gillette ettől függetlenül írt egy kiváló közleményt arról, hogy mennyire menő, hogy a Gillette és a Razer összeállt. Állításuk szerint a terméket pont a borotva egér ihlette. Hát, lehet jobb lett volna azt megcsinálni.

Ha valakit különösen érdekel ez a termék, akkor jó ha tudja, hogy a GilletteLabs Razer Limited Edition augusztus végén kerül forgalomba világszerte két változatban. Lesz egy olyan, amihez jár egy zöld Razer dobozka, amivel magunkkal tudjuk vinni bárhová. És lesz egy olyan, amihez nincs semmi.

Kifejezetten Razer márkájú pengéket is lehet majd hozzá venni külön, ha ennyire fontos számodra a márka és a gamerség. A Gillette szerint a fogyasztói ár még nem tisztázott, minden attól függ, hogy mit szeretnének a boltok. Azt azonban nem árt tudni, hogy a normál GilletteLabs (tehát nem a Razer változat) jelenleg olyan 15-17 ezer forint körül mozog Magyarországon. Szóval valószínűleg nagyjából ennyibe fog kerülni a Razeres is, hacsak nem lesz a logó miatt picit több.

További érdekesség: 2009-ben a Gillette elkészítette a Gillette Fusion és a Power Fusion borotvák gamer változatát. Azok is csak annyiban különböztek az alapmodelltől, hogy ráírták, hogy gamer. Valami ilyesmi történt most is. Lehet, hogy a Razer logóval jobban bejön majd.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Szinte tökéletesre értékelt indie klasszikust kapsz ajándékba

×