A Riot Forge kiadó bejelentette év elején, hogy három League of Legends Story játék is megjelenik még idén.

A Riot Forge kiadó bejelentette év elején, hogy három League of Legends Story játék is megjelenik még idén.

A Double Stallion akcióplatformere, a CONVERGENCE: A League of Legends Story májusban jelent meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Maga a játék nem hozott magával túl sok újdonságot a műfajt tekintve, ám ettől függetlenül egy szórakoztató platformerélményt kaptunk a kezünkbe. A kritikusok összességében meg voltak vele elégedve, a Metacritic összesített értékei alapján bőven a pozitív megítélésű játékok csoportját erősíti.

A Moonlighter fejlesztője, a Digital Sun bejelentette a The Mageseeker: A League of Legends történetet konzolra és PC-re, ráadásul tették ezt úgy, hogy tavaszi megjelenést tűztek ki nekünk. Mivel februárban jelentették mindezt be, hatalmas hír volt, hogy pár héten belül akár már rá is szabadulhatunk Sylas saját játékára, az eredmény pedig meglepően jól sikerült. Maga a műfaj és a bites grafika valószínűleg nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ám ettől függetlenül még egy nagyon jó kis akciójátékról van szó, amibe bőven bele lehet tolni akár több 10 óra játékmenetet is. Mondjuk utóbbi amiatt is megtörténhet, mert egyébként nem beszélhetünk könnyű játékról…

A harmadik a sorban a Tequila Works egyjátékos kalandjátéka lesz, a Song of Nunu: A League of Legends Story PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A kölni GamesConnak köszönhetően egy új, friss trailert is kaptunk a még mindig őszre várt játékhoz, a grafika és a játékmenet pedig szinte biztos, hogy el fogja nyerni a tetszését minden platformerfanatikusnak.

 

Lesznek itt fejtörők, ügyességi részek, na meg Braum is feltűnik, ha már Freljordon játszódik a kaland. Kiváló belépő játék lehet ez akár gyerekeknek is, na meg a szülők oldaláról is kényelmes befektetésnek tűnhet, hiszen a Riot Forge címek mind-mind indiejátékoknak számítanak, amikről jól tudjuk, hogy sokkal pénztárcakímélőbbek, mint a tripla A-s játékok.

Ezt olvastad már?

Visszatért a Plunder? – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk egy hétig

×