Erősen kezdett a Warzone ötödik szezonja, már csak a folytatás volt kérdéses. Szerencsére a fejlesztők ezúttal sem hagynak minket cserben.

2023.08.23. – Augusztus másodikán, az esti órákban elstartolt mindenki számára a Warzone ötödik szezonjának frissítése, ma pedig már a harmadik hetet tapossuk. A Call of Duty battle royale kliense továbbra is teljesen ingyenes, ahogy a DMZ módért sem kér el semmit a kiadó. A régi “Warzone: Caldera” kliens továbbra is él még egy kis ideig, ám a novemberi start óta nem meglepő módon csak Calderán játszhatnak a felhasználók.

Az első időszakban a fejlesztők nem igazán szeretnék túlzásba vinni a módokat, hiszen rengeteg újdonság várja a játékosokat. A Season 2-ben végre megérkezett a kisebb pálya és a Resurgence mód, máris színesebb repertoár várt a rajongókra. Season 3-ban talán végre újra beindult az igazi Warzone életérzés, a negyedik szezonban pedig a helyszínek és a módok sokszínűsége javíthat a korábbi tapasztalatokon. A Reloaded pedig tovább csavart a megszokott működésen, megérkeztek a dinamikusan cserélődő pályák. Remek kérdés volt tehát, hogy mit tartogathat a Season 5. Az első három hét erősen kezdett, de most a többin a sor.

Warzone Playlist

Warzone Playlist

Nézzük is, hogy milyen játékmódok várnak ránk a szerdai playlist frissítés után!

Battle Royale – Al Mazrah – Ranked

  • Trios

Battle Royale – Al Mazrah 

  • Solos, Quads

Battle Royale – Vondel

  • Duos, Trios

Resurgence – Map Rotation

  • Quads, Trios, Duos, Solos

Lockdown – Vondel

  • Quads

Plunder – Al Mazrah

  • Quads

Hol volt eddig a Warzone Plunder?

Múlt szombaton azonban élesedett egy figyelmeztetés a Raven Twitter oldalán. Hamar kiderült, hogy a fejlesztők tudatosan kapcsolták ki a beígért Plunder és Lockdown módokat. Hibát említettek okként, ám pontosan nem nevezték meg, hogy milyen jelenségre gondoltak. Szerencsére a közösség hamar a többiek segítségére sietett. Nem kell nagy bugra gondolni, egyszerűen több XP-t adott a játék, mint kellett volna. A fejlesztők pedig nem igazán szeretik az irreálisan gyors Battle Pass fejlődést.

Bizony, egyszerűen az XP farmolás miatt nem játszhatott a közösség lassan három hétig a fentebb megnevezett módokkal. A Plunder többször is a középpontba került a gyors XP szerzés miatt, úgy tűnik, hogy a Lockdown sem volt kivétel. Azóta nem érkezett frissítés a Raven Trello oldalára a hiba részletezéséről, valószínűleg soha nem is fog. A Lockdownt mindenesetre már engedélyezte augusztus 16-án. Augusztus 23-án, szerda este a Plunder térhetett vissza a játékba, a kérdés, hogy meddig. 

Ohh, remek – Megint végtelen felszerelést ad egy Warzone 2 hiba

×