A 100 Thieves billentyűzetgyártó cége, a Higround bemutatott egy Dragon Ball Z kollaborációt, amivel nem csak billentyűzet lehet a miénk.

2023.08.24. – Azt szerintem már mindenki nagyon jól tudja, hogy a Leet szerkesztőségében többen is nagyon szeretik a Dragon Ball sorozatot. Így természetesen nem hagyhatjuk ki, hogy beszámoljunk a legújabb kollaborációról, aminek keretében nem csak különleges billentyűzeteket, de pulcsikat is beszerezhetünk.

Az elmúlt néhány évben, mióta a 100 Thieves a szárnyai alá vette a Higroundot, a billentyűzetgyártó cég népszerűsége az egekbe szökött. Azóta több animés kollab is volt, például Jujutsu Kaisen, Attack on Titan, miközben létrehozták az egyik kedvenc 65%-os billentyűzetünket.

Most a Higround bemutatta a Dragon Ball Z kollaborációt, ami vadonatúj billentyűzetüket is tartalmaz.

Higround X Dragon Ball Z

Hasonlóan a korábbi animés kollaborációkhoz, a Higround DBZ együttműködése nem csak billentyűzetdizájnokból áll, hanem olyan merch termékekből is, mint például egérpad és néhány 100 Thieves pulcsi.
A Higround négy különböző dizájnt kínál a Summit 65, a Basecamp 65 és a legújabb gamer billentyűzetük – a Basecamp 65 – számára.

„A Higround bejelentette a Toei Animation partnerségét, hogy létrejöjjön a Higround x DBZ Keyboard együttműködés. Ez a 16 darabos kollekció a DBZ örökségét és ikonikus karaktereit ünnepli” – olvasható a hivatalos oldalon. A billentyűzetek mellett tehát 100 Thieves x Dragon Ball Z ruhák is kaphatók, de természetesen nagyon limitált kiadásban.

A legutóbbi néhány anime együttműködésük alapján a Higround Dragon Ball Z együttműködése valószínűleg percek alatt elfogy. Szóval, készülj fel, hogy 2023. augusztus 30-án ott legyél a weboldalukon.

Nemrég egyébként megjelent a Dragon Ball Z: Kakarot legújabb DLC kiegészítője, amiben ezúttal a sima DB történetébe ugrunk vissza. A sorozatban SonGoku sok ellenféllel veszi fel a harcot, ám a történet az Ifjú Sátán elleni harcban csúcsosodik ki. Őt ráadásul kétszer kell legyőznie. A 150 részes sorozat utolsó fejezetében SonGoku először lesz látható magas karakterként, hiszen korábban mindig pici volt. Az akkor már 23. Harcművészetek Nagy Tornájára benevezve derül ki, hogy a Sátán reinkarnációja is megjelent. Harcuk már nem csak egy verseny lesz, hanem a világért folyó küzdelem.

Ezt láttad már?

Kiszivárgott a trailer: megvan mikor jön és hol játszódik a Fallout sorozat

×